Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 34 éves vagyok és beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és beleszerettem egy 16 éves lányba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szomszédom lányáról van szó. Nagyon szép, okos, különleges, megőrülök érte már régóta. Sokat beszélgettünk, én is tetszem neki, de nem merek kezdeményezni, van barátnőm már 6 éve. Tényleg szerelmes vagyok nagyon, ilyet még nem éreztem. Nem tudok hova fordulni, segítsetek kérlek!

34/F

2010. ápr. 5. 12:13
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

ha nem szereted, szakíts vele. a másik lánytól függetlenül.

abba viszont gondolj bele, hogy még ha a lány akarna is téged, nem lenne egyszerű. egy ilyen kapcsolatot elleneznek a szülők, a barátok, a te barátaid is, egyszóval mindenki. az ilyen ellenérzéseket még a legszorosabb kapcsolatok is nehezen viselik el. pl az apja tuti kinyírna, legalábbis az apák 99%-a ilyen.

még ha mindezeken túl is léptek veled lenne 1-2 évet, aztán 18 lesz, élni akarja a fiatalok életét, bulik, minden. egyetemre menne, ismerkedne, mint mások. te meg maradnál egyedül. nem gondolom, hogy megéri, szenvedés lenne csak. de ez egy vélemény.

2010. ápr. 5. 12:29
 22/56 anonim ***** válasza:
26%
Én 15 voltam az első szerelmem pedig 32. Sokat küzdöttünk az érzelmeink ellen, de végül két csodás évet töltöttünk együtt. Neki köszönhetem, hogy sok fiatalkori butaságból kimaradtam. Hálás vagyok neki, a szárnyi alatt egészséges nő lettem.
2010. ápr. 5. 12:29
 23/56 anonim ***** válasza:
54%
Egy érett 34 éves férfinak általában olyan szükségletei vannak, amelyet csak egy nő tud ellátni. (főzés, mosás, takarítás... ellátni a háztartsát) Legalábbis véleményem szerint egy férfi mellett ez is dolga egy nőnek és egy férfi ezt igényli is. Egy 34 éves férfinak komolyan kell gondolkodnia, a jövőjét is terveznie kell... Nos mindezt egy 16 éves lány eltudná látni? Érett gondolkodású az odáig rendben van, de ne akard máris nőnek megtenni. Persze ez csak az én véleményem.
2010. ápr. 5. 12:30
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

gondolkodj vazzeg te 18 éves voltál amikor ő kijött az anyjából 25 amikor 7 éves volt

ennyi erővel most megyek az oviba és kiválasztok egy két friss husit az oviban időben le kell őket stoppolni

és még azt mondja h nem pedofília

mjd ha 18 lesz onnantól nem számít annak bár néhány 18 éves csajt még minig könnyű átverni meghúzni!!!

25 f

2010. ápr. 5. 12:38
 25/56 anonim ***** válasza:
79%

Itt reszelitek a fingot,egy józan gondolkodású 30 akárhány éves ember ember nem jut el idáig,hogy beleszeressen egy tizenévesbe.Ez abnormális,akártetszik akár nem.Akinek ez nem gond-ha férfi:egy pedofil,gerinctelen.Ha nő:egy szétba...ott pi..ájú akinek már volt hasonló élménye.

Nem kell jönni a hülye dumákkal,hogy a szerelemben nincs korhatár meg stb...

Ez titeket minősít............

2010. ápr. 5. 12:40
 26/56 anonim ***** válasza:
85%

azt vágod h majdnem 20 év a korkülönbség?:D

am sztem gondold át h misülhet ki ebből. mit szolnának a szülei, a csajnak biztos h tetszel? stb.. és ha télleg komolyan gondolod akkor lépj :)

2010. ápr. 5. 12:51
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
A 34 éves farkad miatt ne cse*d el egy tinilány életét, azzal h meghúzod x-szer, aztán rájössz, h jajj mégis olyan gyerekes hozzám, sőt már lassan itt a 40, kéne gyerek, házasság, feleség... Kotorássz a saját korosztályodban, a kislánynak azért (is) vagy vonzó mert felkelti egy felnőtt férfi érdeklődését. NEM normális dolog. Csak ugye a 20-30-as nők fejét legalább 1-gyel nehezebb behülyíteni...
2010. ápr. 5. 13:04
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Teszem még hozzá, nem akarlak megbántani, de ez az álszent szöveg, hogy beleszerettél. Persze a hamvas kis testébe, mely a fantáziádat alaposan átforgatta. Még magaddal is elhitetted, hogy szerelmes vagy. Egy 34 éves normális FELNŐTT FÉRFI nem lát semmi nőieset egy 16 évesben.
2010. ápr. 5. 13:17
 29/56 anonim ***** válasza:

OFF:

Engem miért nem találnak meg ilyen korú férfiak? :S

2010. ápr. 5. 13:52
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Először is: osztom azok véleményét akik szerint nulla vagy! de nem a pedofília, vagy - ha úgy tetszik - a "nagy korkülönbség" miatt, hanem mert barátnőd van, te meg már rámennél egy másik lányra/nőre!!!

1. lépés most azonnal szakíts az előzővel, legalább őt kíméld meg! és ne azért szakíts mert már mást szeretsz, hanem mert őt nem! ne csináld ki nagyon!

2. a kiscsajjal meg rengeteg baj lesz:

- harc a szülőkkel,

- harc a haverokkal, barátokkal (mindkét oldalon),

- harc a világgal, pl szórakozóhelyen, szállodában, köztereken állandó céltábla leszel, mindig akad egy-két lelkes ember akik megvédenék a kislányt a "szemét pedofiltól", persze jogilag nem pedofília, de a nagy korkülönbség eltorzítja az emberek ítélőképességét, ezt úgy értsd, hogy a kiscsaj, ha egy 18 éves srác mellett van akkor az emberek úgy látják, hogy kb 17-18 éves, ha meg melletted akkor még fiatalabbnak látszik mint amennyi, 34 éves férfi mellett egy 16 éves kiscsaj jóesetben 14-15-nek látszik.

- eltérő vágyak, eltérő igények, annak ellenére, hogy eleinte mindketten sokat próbáltok idomulni...

- 16 évesen még testileg sem 100%-ban fejlett, fizikai baja is lehet,

(F/28)

uff!

2010. ápr. 5. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!