Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 34 éves vagyok és beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és beleszerettem egy 16 éves lányba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szomszédom lányáról van szó. Nagyon szép, okos, különleges, megőrülök érte már régóta. Sokat beszélgettünk, én is tetszem neki, de nem merek kezdeményezni, van barátnőm már 6 éve. Tényleg szerelmes vagyok nagyon, ilyet még nem éreztem. Nem tudok hova fordulni, segítsetek kérlek!

34/F

2010. ápr. 5. 12:13
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Hát szerintem kérdezd meg az ő véleményet a kapcsolatról
2010. ápr. 10. 23:58
 42/56 anonim ***** válasza:

Sztem próbáljátok meg,ha szeretitek egymást nehogy elengedd,mert egész életekben bánnátok.És akkor mi van ha 34-16 a felállás,ez csak egy vacak szám fogjátok már fel,nagykorú a lánmy így nem para,ha 14 lenne az már az lenne,sztem ti vagytok az éretlenek,hogy ezen akadtok fent,beálltok a sorba és mentek mint a birkák.

Kérdező hajrá.Én 22 vok a csajom 36 és nem érdekel,hogy ki mit gondol,én jól érzem magam vele.

22F

2010. ápr. 11. 00:49
 43/56 anonim ***** válasza:
Aranyapám, FŐBE KÉNE LŐNI TÉGEDET!
2010. ápr. 11. 02:33
 44/56 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen szerettem a 34 éves páromba. Aki annó a tanárom volt. Kölcsönös volt a dolog.

5 éve vagyunk együtt.

Szerintem, ha igazán szereted, beszélj vele. Ha nem, akkor ne tedd tönkre az életét!

Arra ugyanis számítani kell, hogy páran meg fognak szólni miatta. Nálunk is így volt, aztán rájöttek, hogy komoly a dolog.

Mellesleg egy érett 16 éves tud dönteni, betöltötte a 14. életévét, tehát jogtalan a pedofíl megnevezés,ezt, mint joghallgató mondom neked.

2010. ápr. 11. 02:53
 45/56 anonim ***** válasza:
Tipikus önbizalomhiányos harmincas, a huszas/harmincas nőkkel nem mer kezdeményezni, mert ők már ismerik a játékszabályokat, a tizenéveseket pedig meg lehet vezetni. Nem mondom, hogy ez tudatos, de attól még így van. Ez a "beleszerettem" dolog, na ez szex. Azt hiszed, hogy nem, pedig de. Fura is lenne, ha lenne más közös dolga egy tizenéves lánynak és egy több mint kétszer annyi idős pasinak. Mindegy, neked lesz szar három év múlva mikor kidob téged, te meg ott leszel 37 évesen úgy, hogy fogalmad sincs hogyan kell megismerkedni egy korodbeli nővel. És ki fog dobni, hidd el. Ilyen korban a lányok gyorsan változnak stílusra, gondolkodásra, mindenre. Ma még tán szeret, holnap pedig összejön egy focistával.
2010. ápr. 11. 09:47
 46/56 anonim ***** válasza:

hát hagyad mert feljelenthetnek a szülők nem kockáztatnák

amikro te már 40 lesze ö még 22 amikor te 60 ö 42 stb igy cska neki ártasz.. :S

2010. ápr. 11. 10:44
 47/56 anonim ***** válasza:

00:49-nek..

16 éves nagykorú mi ?Hát k.urvára nem nagy korú. De gondolkozzunk logikusan...midnen második 30+-os pasi 15-17 éves kiscsajokkal fut. Kérdezem én , akkor az ő korabeli fiúk mi a fa.szt csináljanak? Másszanak a ti volt nejeitekre vagy mi? Beteges és azért mert 1-2 ember itt megjátsza magát, hogy szerelem, meg minden attól függetlenül ugyanúgy beteges.

2010. ápr. 11. 11:05
 48/56 anonim ***** válasza:
Mert gondolom én utolsó az a baj,hogy egy 15-17 éves szexben nem tud olyat nyújtani,amit egy idősebb,egy idősebb azér olyan örömet tud okozni,hogy a csaj egyből kész van,nem úgy egy fiatal kölyök és persze tisztelet a kivételnek,aki elmegy 1 perc alatt.
2010. ápr. 11. 11:09
 49/56 anonim ***** válasza:
Szóval a fiatal kölyök dögöljön meg, mert nem olyan mint egy 40 éves ? :D Gondolom ők sem úgy kezdték 16 évesen mint egy 36 éves, ja és nem hiszem, hogy a 15 éves szűzlányka úgy teljesítene, mint ahogy egy 30 éves NŐ.
2010. ápr. 11. 11:20
 50/56 anonim ***** válasza:

Mekkora baromság ezt általánosítani, hogy a fiatalabb srác gyorsan elmegy! Persze, van ilyen is, de idősebb is van,aki béna a szexben!

De én nem is azért haragszok a kérdezőre, mert 16 éves lányba szerelmes,hanem azért, mert közben többéves kapcsolata van!!!!

egyik korábbi válaszadó

2010. ápr. 11. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!