Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm anyja egy nemnormális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm anyja egy nemnormális nő! Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Barátnőm anyja nem száll le rólunk. Folyamatosan ordibál és veszekedik a barátnőmmel és rajta keresztül üzengeti a mocskolódást. Hogy én milyen egy lusta semmirekellő, nem igyekvő fiú vagyok. Holott tanulok és itthon családi cégbe nyomom a melót. Nagy szívfájdalma hogy nincs autóm! Barátnőm hiába beszél neki nem érdekli és csak fúr engem továbbra is. Hiába beszéltem a barátnőm tesójával és apjával nem tudják leállítani. És nálam ma volt az utolsó csepp mikor mondta a barátnőm miket mondott rám Tudom hogy nem helyes de beakarok neki olvasni! Csak akkor a barátnőmet elvesztem örökre. De amiket mond már rám az több mint sértő! Mit tegyek?
2016. ápr. 1. 22:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam ilyen helyzetben, az exemnek eszébe sem jutott, hogy költözzünk össze, magamra hagyott, és magát mentette, és nem foglalkozott vele, hogy velem mi lesz, eszébe sem jutott más megoldást keresni. A barátnőd nagyon kemény élethelyzetbe került, és csak egy elméletet tudok, ami szerint magunk választjuk meg a családunkat, ahova születünk, de senki nem bizonyította még, hogy tényleg így lenne.

Tudom, hogy nehéz így élni, ebben éltem az elmúlt több, mint 10 évben úgy, hogy nem állt mellettem senki. Ha az én exem akkor az összeköltözést felajánlotta volna, én belementem volna, persze megtervezve mindent, főiskola mellett amúgy is elkezdtem dolgozni. A barátnőd valószínűleg fél a következményektől, nem hibáztatom érte, tudom, milyen ezeket a dolgokat mérlegelni. Ha mellette állsz, és próbálod erősíteni, hogy menjetek külön, és szakadjon ki abból a közegből, sikerülhet, ha magára hagyod, össze is omolhat lelkileg, és ki tudja, hajlandó lenne-e újból társat keresni, főleg, ha még meg is mondod neki, hogy az anyja miatt (az exem megmondta, hogy nem akar a szüleimmel találkozni soha többé...).

2016. ápr. 2. 20:20
 22/23 A kérdező kommentje:
Én megértem és azon is vagyok, hogy támogassam legalább lelkileg. És megértem azt is hogy nehéz neki. De nekem is nehéz, hogy az anyja mindenféle, csóró, lusta, nem iparkodó embernek elmond. Nekem is sok ez minden este, annak a tudatában hogy vizsgáim és államvizsgáim lesznek az elkövetkező hónapokba. És nagyon nehéz úgy készülni rájuk, hogy akkora életkedv van bennem mint egy holokauszt túlélőben. És nem lehet azt a nemormális degenerált nőt leszerelni. Semmivel!!! Nekem ebből nagyon elegem kezd lenni.
2016. ápr. 3. 14:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld meg ezt a barátnőddel, mert neki aztán pláne nem leányálom, neki az anyja, akár tetszik, akár nem, és neki ezzel a helyzettel mindenképp kezdeni kell valamit. Akár az én válaszaimat is megmutathatod neki, legalább látja, hogy más is van hasonló cipőben.

Neki az tenne jót, ha kiszakadhatna abból a közegből, és ha ezzel veled lenne lehetősége, sokat számítana, egy ilyen közeg senkinek nem tesz jót. Az anyja nem tudni, javul-e valaha, vagy rosszabbodik, de akár közelről, akár távolról része a csomagnak, távolról könnyebb, csak egyedül nehéz kivitelezni azt, hogy az ember távol tudjon maradni. Ha a barátnőddel összefogtok, akkor nem fog úgy járni, mint én jártam, ha magára marad, baromi nehéz évek várnak rá, és csak akkor nem hatalmasodik el rajta is az anyja problémája, ha elég erős.

2016. ápr. 3. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!