Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőként miért nem vesznek komolyan?
Úgy érzem nem vesznek komolyan a férfiak.
Nem nagyon volt szerencsém párkapcsolat terén...annyira nem, hogy még soha sem volt.
Regisztráltam egy társkeresőre de csak szexuális felajánlások jöttek szóvak töröltem magam.
A való életben is ez van vagy nem érdeklődnek irántam vgy nem vesznek komolyan, és csak barátnak néznek vagy annak sem...
20L
ugyanebben a cipőben járok, csak +4 év tapasztalattal... az egyetlen 4 hónapnál hosszabb kapcsolatom nem is magyar sráccal volt... én fel is adtam a velük való ismerkedést, mert értelmetlen...
az utolsó hozzászólónak meg: kíváncsi lennék, neked hogy esne fordított helyzetben, hogy szeretnél valamit és mindenki az ellenkezőjét tolja a képedbe kéretlenül is... szar dolog tud ám lenni, nem csak egy duci nőnek, akárkinek.. a vékony nőknek is bizony szarul esik az ilyesmi... emberek vagyunk, mérettől függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!