Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőként miért nem vesznek komolyan?
Úgy érzem nem vesznek komolyan a férfiak.
Nem nagyon volt szerencsém párkapcsolat terén...annyira nem, hogy még soha sem volt.
Regisztráltam egy társkeresőre de csak szexuális felajánlások jöttek szóvak töröltem magam.
A való életben is ez van vagy nem érdeklődnek irántam vgy nem vesznek komolyan, és csak barátnak néznek vagy annak sem...
20L
Ez nem sértődés, egyszerűen nem erre vágyom...
Persze ahogy ezt néhányan megfogalmazzák, hogy csak szex... néha durván és sértően teszik.
Az néha bánt de sértődni, ezek miatt nem fogok.
Amúgy is nehezen sértődöm meg.
De akár, ha nem is érdekel ez, attól még ez egyfajta elismerés neked, hogy szívesen szexelnének veled. Ebbe ne azt lásd, hogy csak szex, hanem azt, hogy szexre igen. Van egy csomó férfi és nő, aki szexre sem kell másoknak...
De amúgy azon elgondolkodhatsz, hogy mi az ami igazán vonzó benned, mi az amiért jó veled. Ha te lennél a másik, akkor miért akarnál magadat párnak. És az segíthet elindulni.
Mert szeretem magam, és úgy vagyok vele ha normális az étrendem és még sportolni is szoktam bár igaz nem keményen, és egyszerűen más okból bem tudom leadni a plusz kilókat nem sanyargatom magam.
Régen sokkal kövérebb voltam és mostanra elfogadtam, hogy soha nem leszek negyven kilós szupermodell....
Nem biztos, hogy az amit eszel az tényleg normális étkezés. Nekem a családom bazi nagy adag kajákat evett, el is voltak hízva, és csak később értettem, mert hogy jóval kevesebb elég a testnek. És kezdetben a normális adagok nevetségesen kicsinek tűntek. De aztán átáll az észlelés abban, hogy mi a sok és mi a kevés.
amúgy nyilván itt kérdés mit jelent az a duci... rakj be egy képet arc nélkül.
Először is: te nem veszed komolyan magad. Szerintem eleve így állsz hozzà már a kapcsolat elején,ahogy leírtad,szóval így ne várd,hogy változik valami!
A másik,ami nem igazán Neked szól: megnézném,hogy az itt hozzászóló "férfiak" hogy néznek ki. Nem ér úgy fikázni egy duci nőt,hogy közben egy fogatlan, kopaszodó, sörhasú, kisnövésű, szőrös ogre néz vissza rájuk a tükörből. Ha mindegyik hozzászóló legalább 170 centis kisportolt testalkatú normálisan kinéző (nem kapafogú, nem kolostorkilincs orrú stb) akkor mondhat véleményt,de akkor sem kell ledegradálni a másikat,mert nyilván mindenkiben találnánk olyat ami visszataszító. ;)
Te meg ne foglalkozz mással, légy magabiztos és hajrá! :)
Ő is egy tipikus "duci" nő... Ha arra kérik, mutassam magáról/vagy valami hasonló képet, akkor fülét-farkát behúzva hallgat.
Gratulálok, kérdező!
Nekem bejönnek a duci csajok, de egy nagy részük nem. Nem azért, mert ducik, hanem mert nem nőiesek. Frusztráltak, nem engedik el magukat beszélgetés közben, szörnyen öltözködnek, folyamatosan irigyek a vékonyabbakra. Ez egy kapcsolatban elviselhetetlen.
Volt 2 komoly, több éves kapcsolatom duci csajjal, de ők túlléptek ezeken a dolgokon és tádám, mindjárt jobb nők lettek.
Hány kiló vagy és miért nem tudsz lefogyni? Mert ezt nem igazán közölted. Manapság már jó pár csaj 60 kilóra is azt mondja, hogy duci.
Mindig duci voltam, és mindig volt pasim.
Nincs összefüggés a kettő között.
Nem tetszel mindenkinek. Na bumm. Senki sem tetszik mindenkinek.
Elég ha egy férfinak bejössz, hogy tartós kapcsolatod legyen. ;)
Belőled a magabiztosság hiányzik. Ez minden súly és magasság mellett gond.
Társkeresőkre: névtelenül és arctalanul a neten sok pasi eszméletlen gyökér tud lenni. Itt a gyk-n is. Ez nem miattad van, egy sovány nő is kap ocsmány leveleket. És sokan őket is csak megdugni akarják.
Mert a pasiknak ez kell: jajj csak kapcsolat ne legyen! Felelősség, hűség... Pláne egy gyerek... Inkább a halál!
Az őket minősíti, hogy milyen stílusban írnak rád. Ez nem rólad szól. Egy ilyen alpári bunkó nem lesz grál lovag a vékony nőkkel sem.
Viszont tény: a maga barlangi troll módján azt akarja kifejezni, hogy kívánatos nőnek tart.
Ha nem vagy elég magabiztos, akkor nem fogadtad el magad teljesen. Hiába írod. Te inkább csak belenyugodtál, hogy nem tudsz lefogyni. Ez nem ugyanaz!
Amúgy meg nyugi. Sok duci és kövér nő talál párt, találsz te is. ;)
Mosolyogj, kacérkodj a srácokkal, járj el otthonról a barátnőkkel, és tanuld meg észrevenni, kinek tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!