Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vesznek komolyan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek komolyan a fiúk?

Figyelt kérdés
folyton csak azt a szöveget hallom tőlük, hogy így meg úgy dugnálak blabla..a külsőm nem hivalkodó, nem rakom ki a melleimet, nem hordok két centis miniszoknyát, szőke vagyok és az ízléses nőiesség azért megvan bennem. de nem is nagyon törekednek arra, hogy megismerjenek, egyből a menjünk szobára hozzáállás. én hogy tudnék ezellen tenni?
2010. okt. 2. 17:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy ilyen a kisugárzásod..
2010. okt. 2. 17:33
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem tudsz az ellen tenni, hogy jó nő vagy.

Az ellen meg főleg nem, hogy a pasik ágyba akarjanak vinni.

Keress olyan barátot, aki nem mondja ki azonnal és csak szépen.

2010. okt. 2. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
ha ránézel egy fiúra te a belsőjét látod?azt látod hogy milyen rendes normális viselkedésű?
2010. okt. 2. 17:35
 4/16 anonim ***** válasza:

Te magad leírtad

Szőke vagy

2010. okt. 2. 17:38
 5/16 A kérdező kommentje:
második 17.35 olvasd végig figyelmesen amit leirtam aztán kérdezz. utolsó és mivan akkor, ha szőke vagyok? szerintem szánalmas, ha valaki hajszín alapján ítél.
2010. okt. 2. 17:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Aha, szánalmas

De akkor is igy van

2010. okt. 2. 17:50
 7/16 A kérdező kommentje:
gratulálok, hogy nincs önálló véleményed és csak azt mondod, amit másoktól hallasz ;)
2010. okt. 2. 17:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem van erről önálló véleményem, sőt az még tetszene is neked.

De nem azt kérdezted.

Én csak a kérdésedre válaszoltam.

2010. okt. 2. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:

ez ellen semmmit nem tudsz tenni velem is ez a helyzet.

nekem vannak ilyen "haverjaim" is. sokmindent próbáltam már tenni ez ellen de nem jött be egyik se! bár én annyira bírom őket hogy még ezt is elnézem nekik!

próbáldd meg elengedni a füled mellett ezeket

2010. okt. 2. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
én nem így ismerkedek,mindig emiatt szívtam.....
2010. okt. 2. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!