Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vesznek komolyan egy 17 éves lányt (átlagban)?
Úgy mint társ..
Vagy akár itt GYIK-en. Mennyire bízol a válasz helyességében, ha azt egy 17 éves lány írta?
Azért írtam ide, mert leginkább ebben a témában érdekelne.
A GYIK-re vonatkoztatva, és ebben a témában:
sokszor lehet olyat olvasni huszonéves (vagy akár harminc-) nőktől, hogy "régen azt gondoltam, sosem csalom meg/ veszem a számba/ csinálom világosban/ leszek szerelmes egy gengszterbe/ operáltatom át magam, most meg mégis", ezért hajlamosak vagyunk kevésbé komolyan venni.
Nagyban függ attól is, hogy hogyan ír. Ha érthetően fogalmaz, nem nyilvánít általános igazságot, használja a "szerintem", "úgy gondolom" fordulatokat, akkor komolyan veszem.
Igaz, ha így viselkedik, akkor az valahol nem felel meg a tőle elvárható viselkedésnek, mert szerintem ez a kor még a lázadás, és a mindent-jobban-tudás kora.
Az attól függ hogy annak a 17 éves lánynak a gondolkodása mennyire tűnik érettnek.
19f
Senkit nem szabad komolyan venni. Minket főleg:
17L; 59F; 21f; 27l.
Az már az írói stílusából meglátszik, hogy valaki mennyire "komoly'. Általában a 17 éves lányok kis buta tinik még, és más világban élnek teljesen, azonban nem szabad általánosítani, én 18 éves fiú vagyok, és felnőtten tudok gondolkodni, akkor miért ne gondolkodhatna így egy 17 éves lány?
Én komolyan veszek mindenkit mindaddig, amíg be nem bizonyítja az ellenkezőjét!
Én a 18 év alatti csajokra úgy tekintek mint kis hülyékre:)
Szal nem nagyon érdekelne h mit magyaráz:)Főleg h nem is kezdenék már ennyi évessel pedig csak 21 vagyok:P
Köszönöm az összes választ.
Viszonylag pozitív a vélemény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!