Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek komolyan a fiúk?
Az, hogy valaki megdugna nem egyenlő azzal, hogy többet nem is tudna elképzelni. Csak egy szép nő láttán ez az egyik első gondolat.
21F
Én elég szókimondó vagyok, és jól kijövök a lányokkal. 2 lehetőséget tudok elképzelni.
Az ő oldalukról azt a variációt,hogy vagy még nagyon éretlenek, vagy nincs rendben a szexuális életük, és folyton a szexualitásról beszélnek, azt hangoztatják. Ugyebár szokták mondani, hogy az hangoztatja ennyire, akinek egyáltalán nincs.
A másik, és sajnos ez szokott lenni a gyakoribb, hogy ezt sugárzod magadról. Írtam, hogy szókimondó vagyok. Hogyha valaki kihívó, látszik rajta, hogy könnyen kapható, annak én is szoktam ilyeneket mondani, hátha beakad az illető. Írtad, hogy nem tartod magad kihívónak. Na most ez lehet, hogy csak te érzed így. Nem csak az extra rövid szoknya, és a 15 centis kivágású ruha a kihívó.
fényképet :D fényképet :D
amúgy itt szokott lenni egy olyan dolog (magamból kiindulva, mint átlagos arc): amikor meglátok egy tényleg kirivóan tökéletesre sikeredett nőszemélyt (tehát tényleg ottvan, intelligens, nem plázacica, nem mű nő) akkor sajnos pici kisebbrendüségi érzés fog el: "áh ilyen úgysem áll velem szóba, ilyennek a nagymenők kellenek. Meg ha mégis, mindenki észreveszi, és akad majd valaki, aki jobblesz nálam és kiüt a nyeregből".
De az tényleg elképzelhető, hogy azért mert valaki igy áll hozzád, még akarhat komolyat. Ez ellen azt mondom ne tegyél, mittomén ne borotváld le kopaszra a hajad...
Nem tudsz ezen változtatni, a fiúknál tudod az ész meg áll az meg feláll.
Sajnos vagy nem sajnos de a fiúk ilyen beállítságúak, ezért nem lehetünk szinte "barátok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!