Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci nőként miért nem vesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nőként miért nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem vesznek komolyan a férfiak.

Nem nagyon volt szerencsém párkapcsolat terén...annyira nem, hogy még soha sem volt.

Regisztráltam egy társkeresőre de csak szexuális felajánlások jöttek szóvak töröltem magam.

A való életben is ez van vagy nem érdeklődnek irántam vgy nem vesznek komolyan, és csak barátnak néznek vagy annak sem...

20L

2016. márc. 31. 21:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%

Talán mert sokan nem akarnak duci csajt barátnőnek? Nem tudom, csak találgatok.

Ha a súlyod a probléma szerinted, akkor változtass ezen! Mutasd meg a világnak, hogy van akaratod és megcsinálod, hogy lefogyj.

Ha a belsőddel minden oké, akkor változtass a külsődön.

2016. márc. 31. 21:12
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
En sem szeretem a duci noket. Nincs sok elvarasom, de ebbol nem engedek
2016. márc. 31. 21:15
 3/22 anonim ***** válasza:
3%
A férfiak többsége nem szereti a duci csajokat. Én sem...
2016. márc. 31. 21:17
 4/22 A kérdező kommentje:

Itt nem az a kérdés ki szeretni ki nem...

Én elfogadtam magam bizonyos okokból muszály is volt.

Én megértem nem mindenkinek tetszenek a duci lányok/nők.

Egy egyszerű nemel is megelégednék, de a komolytalan férfiak akik csak "hülyítenek" minek nem mondják a szemembe, hogy figyi inkább hagyjuk...

Vagy birom az olyanokat akik "nem mutatkoznék egy duci csajjal de egy menetre jó

leszel".

2016. márc. 31. 21:22
 5/22 anonim ***** válasza:
7%
Valszeg azért csak egy menetre mert agyonnyomnád őket.
2016. márc. 31. 21:29
 6/22 A kérdező kommentje:

Haha jót nevettem köszi ;)

Ja valószínűleg azért...

2016. márc. 31. 21:30
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy nem vagy elég magabiztos, és azt sugárzod magadból, hogy nem vagy magaddal elégedett, és ezért nem tűnsz fel nekik annyira. Ez például lehetséges ok szerintem, de nem tudom.
2016. márc. 31. 21:31
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Szia.

Én is egy duci nő vagyok ha gondolod írj és beszélgethetünk.

Egyébként korban is csak egy évvel vagyok idősebb nálad.

2016. márc. 31. 21:35
 9/22 anonim ***** válasza:
18%
Figy, legalább ne vedd rossz néven, hogy szexuálisan izgatónak találnak. Ez nem egy sértés :D Az meg más kérdés, hogy többet nem akar tőled. De ez nem jelenti, hogy a szex rossz dolog. Ezen nem kéne megsértődnöd.
2016. márc. 31. 21:47
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy duci ha szabad kérdezni?

Amúgy szerintem ez nem ezen múlik. A társkeresőn nem csoda, hogy ilyen ajánlatokkal keresnek fel főleg, a nők többségét szintén.

Talán nem vagy olyan közvetlen a férfiakkal személyesen, vagy olyan félénkebb vagy. Nem?

2016. márc. 31. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!