Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hizlaljam a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hizlaljam a barátomat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy furcsa a kérdés de komolyan gondolom :D

180 cm magas és kb 70-75kg között lehet de egyáltalán nem látszik rajta. A combja és a hasa átlagos, de a karja olyan vékony, meg hát amúgy se vastag. Szeretném ha kicsit husisabb lenne de nem élünk együtt így még "etetni" sem tudom :D nem eszik sokat de az édességet szereti. Az anyukája szokott süteményeket sütni, abból sokat megeszik és szoktunk néha cukrászdába is járni de neki meg se kottyan én meg a 2 év alatt mióta együtt vagyunk felszedtem tíz kilót. Ha együtt élnénk talán könnyebb lenne mert mindig olyat csinálnék aminek nem tud ellenállni, de így nem tudom ezt megoldani. Meg napközben keveset is eszik.

Ő nem tudja, hogy ilyen szándékaim vannak és nem is akarom neki elmondani mert semmi nem változna. Van valami ötletetek?

2016. márc. 31. 15:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem éltek együtt, és nem tudsz neki rendszeresen kaját főzni, akkor sehogy. Mondd meg neki, hogy szerinted jobban nézne ki, ha hízna egy kicsit! Ennyit tudsz tenni.
2016. márc. 31. 18:03
 22/22 A kérdező kommentje:
Csodák csodájára az elmúlt hónapokban vagy 10 kilót felszedett, sokkal jobban tetszik így! :)
2016. máj. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!