Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hizlaljam a barátomat?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa a kérdés de komolyan gondolom :D
180 cm magas és kb 70-75kg között lehet de egyáltalán nem látszik rajta. A combja és a hasa átlagos, de a karja olyan vékony, meg hát amúgy se vastag. Szeretném ha kicsit husisabb lenne de nem élünk együtt így még "etetni" sem tudom :D nem eszik sokat de az édességet szereti. Az anyukája szokott süteményeket sütni, abból sokat megeszik és szoktunk néha cukrászdába is járni de neki meg se kottyan én meg a 2 év alatt mióta együtt vagyunk felszedtem tíz kilót. Ha együtt élnénk talán könnyebb lenne mert mindig olyat csinálnék aminek nem tud ellenállni, de így nem tudom ezt megoldani. Meg napközben keveset is eszik.
Ő nem tudja, hogy ilyen szándékaim vannak és nem is akarom neki elmondani mert semmi nem változna. Van valami ötletetek?
# 9 Időpont ma 16:19 - Figyi, én fogyásra vagyok hajlamos, és sokáig voltam sovány, pontosan tudom, milyen így élni, miközben akár remek étvágyad is van és mégis elzavarnak a gyerekosztályra ruhát venni, mert a felnőtt méret leesik rólad felnőttként. Nekem is javasolták a cukordús vackokat (csak a cél elérése miatt írom vackoknak, mert egyékbént normál mértékben nemhogy káros, de hasznosak is lehetnek), mert attól majd hízok, hát frászt híztam, de a duci meg hízásra hajlamos ismerősök és rokonok úgy gondolták, hogy ezek hizlalnak. A szervezetem beintett a hiedelmeknek, mert az alkatom nem változott. Aztán találtam egy olyan mozgást, amit rendszeresen tudok csinálni (nem ment minden, sokfélét próbáltam, meg van, amit megfizetni nem tudok, de szívesen kipróbálnám), és ezzel idővel megszűnt a soványság, de kövér sem lettem, jó alakom lett. Már fél év után látszott a hatás, ez meg persze inspirált, hogy végre megtaláltam a megfelelő utat és folytassam.
2016. márc. 31. 16:40
12/22 anonim válasza:
Szerintem meg inkább fogadd el olyannak, amilyen. Teljesen normális a testsúlya a magasságához képest, nem elhízott és nem is kórosan sovány, úgyhogy még az sem lehet indok, hogy az egészségéért aggódsz.
2016. márc. 31. 16:42
13/22 anonim válasza:
Teljesen normális a súlya, mit akarsz rajta hízlalni? Ha jelentősen hízna (annyit, hogy látsszon is), akkor már kövér lenne.
2016. márc. 31. 16:45
14/22 anonim válasza:
Amúgy én ennél is soványabb vagyok, de ha ennyi lennék, és a barátnőm hizlalni akarna, kiröhögném. Bocs, ha sértő, de ez az őszinte véleményem, arról, hogy egy teljesen átlagos súlyú embert hizlalni akarsz.
2016. márc. 31. 16:46
15/22 anonim válasza:
A súlya lehet átlagos, de nem biztos, hogy ez úgy is látszik, ezt magamon is tapasztaltam, benne voltam a normál tartományban, és mégis sovány voltam (és nem csak annak láttam magam).
2016. márc. 31. 16:59
16/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális a súlya, 80 kg-nak minimum kellene lennie, ha egészségesen eszik és kicsit sportol is.
Így borzasztó sovány lehet szegény. Esetleg elküldhetnéd egy kivizsgálásra, hormonális probléma is okozhatja.
2016. márc. 31. 17:02
17/22 anonim válasza:
# 16:
A BMI szerint a 180 cm 70 kg is normális, de biztos te meg a kérdező jobban tudjátok, mint azok, akik kidolgozták azt...
2016. márc. 31. 17:25
18/22 anonim válasza:
Az oké, csak a BMI nem mutatja, miből állsz. Tehát én pl. hiába voltam súly szerint normál tartományban, sovány voltam. Valószínűleg a csontozatom súlya nyomhatta meg az értéket, de nem vizsgálták, csak erre tippelek, mert nagyon más logikus magyarázatot nem találtam. :-)
2016. márc. 31. 17:36
19/22 anonim válasza:
Még ha a csontozata miatt is ennyi kiló, vészesen sovány akkor se lehet, esetleg kissé vékony. Az viszont, hogy csak kissé vékonyabb, mint az átlag, nem tudom, miért zavarja annyira a kérdezőt. Kevés az olyan ember, aki pontosan olyan súlyú, amilyen kell legyen, egy kicsit se sovány, vagy kövér. Én inkább örülnék, hogy a párom csak kissé tér el az átlagtól, és nem nagyon sovány/nagyon kövér.
2016. márc. 31. 17:39
20/22 anonim válasza:
A bmi egy faxság. Nem mindegy, hogy adott tömeg mellett mekkora a testzsírszázalékod, meg még van jó néhány tényező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!