Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hizlaljam a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hizlaljam a barátomat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy furcsa a kérdés de komolyan gondolom :D

180 cm magas és kb 70-75kg között lehet de egyáltalán nem látszik rajta. A combja és a hasa átlagos, de a karja olyan vékony, meg hát amúgy se vastag. Szeretném ha kicsit husisabb lenne de nem élünk együtt így még "etetni" sem tudom :D nem eszik sokat de az édességet szereti. Az anyukája szokott süteményeket sütni, abból sokat megeszik és szoktunk néha cukrászdába is járni de neki meg se kottyan én meg a 2 év alatt mióta együtt vagyunk felszedtem tíz kilót. Ha együtt élnénk talán könnyebb lenne mert mindig olyat csinálnék aminek nem tud ellenállni, de így nem tudom ezt megoldani. Meg napközben keveset is eszik.

Ő nem tudja, hogy ilyen szándékaim vannak és nem is akarom neki elmondani mert semmi nem változna. Van valami ötletetek?

2016. márc. 31. 15:31
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Mielőtt lehurrogtok, nem azt akarom, hogy egészségtelen legyen csak szeretném ha úgymond masszívabb lenne. És persze nem ártana ha felszedne ő is vagy 10 kilót mert tényleg vékonynak látszik.
2016. márc. 31. 15:33
 2/22 anonim ***** válasza:
És mi lenne az ideális vágó súly? A disznót szokták hizlalni. :D
2016. márc. 31. 15:36
 3/22 anonim ***** válasza:
73%

Lehet olyan típus, hogy bármit eszik, nem hízik, vagy csak bizonyos területekre. Én például bármit eszek, csak hasra megy, de a karom és lábam ugyanolyan vékony marad.

Egyébként szerintem más megoldás nincs, csak az, ha te főzöl neki, és te szeded neki ki az adagokat, de mint mondtad, ez nem megoldható. De attól még süthetsz, és vihetsz át hozzájuk sütit. Fel is hívhatod napközben telefonon, hogy reggelizett-e már, és hogy ebédelt-e (egyáltalán nem jó napközben alig enni, az a jó, ha sokszor eszünk, de egyszer sem esszük tele magunkat).

De hogy őszinte legyek, nem értem, miért zavar ez az egész téged.

2016. márc. 31. 15:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Idióta vagy :D Inkább edzeni küldd el akkor, izmot szedjen magára, ne hájat, lol.
2016. márc. 31. 15:43
 5/22 anonim ***** válasza:
Semmi jó nem származik abból, ha elkezded a hasadra ütve tömni. Vagy - ahogy már írták - edzés, és szedjen fel izmot (az majd meghozza az étvágyát is), vagy máshogy kell megismerni a teste, anyagcseréje működését.
2016. márc. 31. 15:48
 6/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyan típus, mint apám meg öcsém, meg én is (csak én nőben). Sporttal tudna segíteni magán. Az édességeket felejtsd el, nekem is mondták, de semmit nem értem el vele. A sport segített.
2016. márc. 31. 15:54
 7/22 anonim ***** válasza:
53%
En inkabb a magad egeszseges miatt aggodnek, mert meg ket ev es jossz ide panaszkodni hogy "a baratom elhagyott mert nem kivan btw felszedtem 30 kilot, nem ertem mi a baja? Ugye hogy mekkora paraszt?". Ahelyett hogy ot hizlalod (mellesleg semmi baj a sulyaval), inkabb egyutt mehetnetek edzoterembe. Te fogyni, o pedig izmot epiteni. Mert a hajtol nem fog jobban kinezni. De te sem.
2016. márc. 31. 15:56
 8/22 anonim ***** válasza:

Bakker, a csávódnak van egy ektomorf / mezomorf testalkata, de te cukros sz*rokkal akarod etetni, hogy elzsírosodjon. Téged sem az eszedért szeretnek.

Egyen sok fehér húst, halat, tojást, zsírszegény sajtot és túrót, rengeteg zöldséget, barnarizst, brokkolit, és sportoljon. Ha 10 kiló izmot felszed, brutál jól fog kinézni, ha 10 kiló hájat, akkor meg ronda lesz, magas vérnyomással és még be is cukrosodhat.

2016. márc. 31. 16:10
 9/22 anonim ***** válasza:

Jól leszóltak itt, kedves kérdező. :) De én megértelek, sőt! Én nagyon hozzá sem tudnék érni egy olyan férfihez, akin nincs egy kis felesleg, egy kis pocak.

De a helyes válasz természetesen az, hogy sportoljon és egyen fehérjedús kajákat. :)

2016. márc. 31. 16:19
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább küldd el edzeni, és hozzá egy tömegnövelő étrend :)
2016. márc. 31. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!