Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes, mióta tisztán eszem, sokkal olcsóbban kijövök. A csirkemell a legolcsóbb hús, egészséges is. A zab, a rizs szintén fillérekbe kerül, vagy mondj olcsóbb köretet.
Lazacot én pl. csak ritkán eszem, mert nem szeretem annyira és mert drága is, de azért hetetne-kéthetente egyszer fogyasztom.
Szóval all in all sokkal olcsóbb és pofonegyszerű elkészíteni is.
Pontosan,egyszer összeszámoltan nekem egy napi 6-szori étkezésem egy ismétlem egy mekis étkezés(ami műanyag ráadásul),ennyit arról,hogy drága a tiszta kajálás.
Nem azt mondtam mindennap lazac kell hanem tiszta étkezés,csirkemell akkor plusz zöldség,rizs.
Ennyi a titok,kenyér nuku,liszt,cukor rá se nézni.
A csirkemell nálunk a második legdrágább hús a marhahús után.
De mi amúgy is mi termeljük meg az élelmiszert, a csirkéket is mi neveljük és ha már levágok egy csirkét, nem fogom kidobni a többi részét, csak hogy mellet egyek (amit nem is igazán szeretek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!