Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a test már elég löttyedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a test már elég löttyedt kategória nem?

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 30. 14:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

20-as, egyrészt 25 kilónként egy liter az kevés, másrészt kardiózhatsz naphosszat, ha mellette zabálod a sok szart (lisztet, cukrot, olajos feldolgozott ipari szemetet stb.).

Tiszta étkezés: napi 3-4 liter víz, zöldségek, húsok, zab, tojás, gyógyteák cukor nélkül. Ennyire egyszerű.

2016. ápr. 4. 14:09
 22/34 anonim ***** válasza:

Így van a diétás kaja mellé(csirkemell,rizs,tonhal,lazac,marhahús,édesburgonya)

minimum 25kg/l víz de inkább 20,és a kardió,én 22.5 kg zsírt adtam le,szálkásításnál és még mindig kell,kőkemény de bomba testhez le kell mondani dolgokról ennyi,csak erre az emberek 85%-a képtelen.

2016. ápr. 4. 14:12
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

22!

Te úgy látod, oké. De én pl nem, és sokan mások se. Neked a "tökéletes test" a mániád...amivel kompenzálsz más hiányosságokat, de ebbe ne menjünk bele. Én viszont élni szeretek...nem napi 5 liter vizet szlopálni, csak azért, hogy ne legyen narancsbőröm. Engem nem zavar ez.. nem akarok koplalni sem, mert szeretem az ízeket, a változatos és finom ételeket...és nem zavar a hurkám sem! Szeretek mozogni, de nem napi 5 órában..szeretem a szépet...de nem vágyom tökéletes testre. Az élet szép...élvezni kellene...és elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Aki másképp él, másképp gondolkodik, érez, cselekszik, néz ki mint te...attól még ugyanannyit ér! Te sem vagy különb, vagy több másnál csak azért, mert a fél életed a kondiban töltöd, a szerinted "tökéletes" testért... ;

2016. ápr. 4. 17:39
 24/34 anonim ***** válasza:

Félre érted,én soha nem koplalok sőt finom EGÉSZSÉGES ételeket fogyasztok,sőt olyan energikus vagyok hogy,kevés alvással simán tolom a napot,munka,suli,edzés.

Nem tudom milyen hiányosságok,de szerintem külső és belső együtt simán megy.

2016. ápr. 4. 17:56
 25/34 anonim ***** válasza:

23-as, szóval szerinted te szeretsz élni, ami szerinted kizárja, hogy elegendő folyadékot fogyassz? :D Ez hogy jött ki?

Megmondom neked, én imádok enni és imádok mozogni, és én sem vagyok naponta 5 órát a teremben, viszont ha lemegyek, akkor oda teszem magam, edzek rendesen és látom az eredményét. Igen, ez jelenti azt, hogy szeretni az életet, szeretni és becsülni a testedet, nem szarokkal, hanem minőségi ételekkel táplálni, hidratálni. Na, ez az életszeretet és nem a hülye kifogások "nem akarok tökéletes testet" stb. Mindenki jól akar kinézni, mindneki. De neked ettől nem kell félned. ;)

2016. ápr. 5. 11:51
 26/34 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó, ha valaki szeret edzeni, de nem mindenki ilyen típus. Meg nem mindenki egyforma alkat. Amíg nem egészségtelen túlsúlyról van szó, addig szerintem nincs baj. Hacsak nem akkor, ha az illető nem tudja elfogadni magát, mert akkor tenni kell valamit.

Mondjuk nem mindenkinek van pénze arra, hogy lazacon, édesburgonyán és tonhalon éljen (bocs, 47%-os, biztos hogy nagyon edzett vagy, de annyi az eszed, mint békán a toll). :)

2016. ápr. 5. 11:57
 27/34 anonim ***** válasza:

25-ös nagyon jól mondtad.

Kifogásokat gyártani mindenki tud,ezzel nyugtatja magát,akinek nincsen igénye arra,hogy csinos nőies legyen az konkrétan egy igénytelen ember ami kihat mindenre,el van a kis semmibe.

Magát nyugtathaja,persze irigykedni tutira fog a tökéletes testű lányokra vagy ha pasi akkor pasikra és majd jön a k...va,izomagyú,buta...blabla stb jelzők,ezzel megnyugtatja magát.Szánalmas.

Nem kell fél napot a terembe lenni 1,5 óra de az olyan intenzív,hogy volt,hogy a színes ásítás beindult nálam.

2016. ápr. 5. 11:59
 28/34 anonim ***** válasza:

26-os kifogás,olcsóbban kijön az egészséges kajálás.

Megint nem jött be.

Ki is a buta??

Ha nincsen pénzed akkor menj el dolgozni és vagy keress másodállást.

Most erre mit mondjak?

2016. ápr. 5. 12:04
 29/34 anonim ***** válasza:

28-askám, dolgozok, méghozzá kemény fizikai munkát (bár nem ez a végzettségem, de azokból a lehetőségekből kell gazdálkodni, amik vannak és imádom is a munkám), de most tényleg keresem másodállást, hogy fejleszthessük a gazdaságot. Viszont még ebből sem fogom tudni még jó ideig úgy segíteni a családomat, hogy lazacon és édesburgonyán éljünk. Bár.... én nem is vagyok ennyire külsőorientált, igaz, szinte mindenki szépnek és csinosnak tart. De nekem nem ez a legfontosabb.

Helyesbítek, annyi eszed SINCS, mint békán a toll. :)

2016. ápr. 5. 12:45
 30/34 anonim ***** válasza:
Ja ja igazad van,mert adtam neked ötleteket egyből nincsen eszem,hmmm jól ismersz látom,akkor nem tudom miért vagyok megbecsült munkatárs a területem,de igazat adok neked :)))))
2016. ápr. 5. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!