Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nagyon arányos, nőies alkat, bár kb. mínusz öt kiló, egy kis sport és egy alkatához illő bikini, vagy fürdőruha javíthatna az összhatáson.
De nem rossz így sem.
14-es rajtam is volt narancsbőr, nem is kevés, pedig vékony vagyok. Elkezdtem tisztán étkezni és már alig van pár helyen, az is alig észrevehető.
Szarokat eszik, látszik rajta, nem kell védeni.
Így van utolsó,ezzel védik magukat a dagadt nők,hogy narancsbőr vékony csinos lányon is lehet,pedig csak diétázni és sportolni kellene ennyi.
Ha édességre vágyik akkor lehet csinálni szénhidrát mentesen is,csak ahhoz picikét jobban utána kellene járni,de ép ezért dagadt a dagadt mert LUSTA.
Én nem vagyok dagadt nő, diétázom és tornázok, mégis van egy kis narancsbőr a combomon, kedves utolsó válaszoló, úgyhogy nem kell hülyeséget írni.
A narancsbőr tényleg lehet vékony lányoknak is, ez tény.
Az ízléseken meg hülyeség vitázni, nyilván a szélsőségesen kövérek, meg a szélsőségesen soványak nagyon kevés embernek tetszenek, amúgy meg van, aki a teltebbeket, van, aki a vékonyabbakat szereti.
Itt vagyok pl. én, nem vagyok kövér, mégis irtózok a sovány, vagy a túl izmos férfiaktól, inkább a macisakat szeretem. Más meg pont hogy velük nincs kibékülve.
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek ugyanaz tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!