Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek, hogy ne igy érezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tegyek, hogy ne igy érezzek?

Figyelt kérdés
Az életem maga a boldogtalanság. OLyan nőbe estem bele akibe nem szabad. Férjes asszony. Tudom ,hogy nem érez irántam semmit ,de én mégis áltatom magam egyfolytában. Néha már dühős vagyok legszivesebben bántanám. Nem teszem meg hisz nem olyan ember vagyok. Az a baj ,hogy az ember érző lény. Pénteken buliztunk odajött táncoltunk ,de aztán azt mondta tudja hogy hogy érzek. Hogy lehet valaki elfeljteni?? Ha nem beszélek vele és nem találkozok vele menniy idő kell?
2010. ápr. 4. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
bántanád? kétségtelen. az ilyen visszahúzódó de belül agresszív szeretetrevágyó emberekből lesznek a sorozatgyilkosok.
2010. ápr. 4. 21:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Van benne valami de sose tennék olyat nem vagyok visszahuzodo sem csakhát most mit zaklassak egy férjes asszonyt?
2010. ápr. 4. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a mai világban egy vállás nem sok mindent tesz ki. Én is kavartam már férjes asszonnyal, de ő kikötötte, h csak addig, amig nem kavarok bele érzelmeket. ez csak ilyen ,,táplálékkiegészités " volt (mert a férje elég béndzsa volta testiséget illetően)Aztán a végén azért lett vége, mert ő kezdett el érzelmeket táplálni, és ugy gondolta, jobb ha marad a fenekén a férjével.

de szerintem, egyszer el kellene vele beszélgetned,mindenfajta köntörfalazás nélkül,csak full őszintén. ha komolyan gondolod a dolgokat. (mivel nem tudom hány éves vagy, meg azt sem h kész vagy-e elkötelezni magad )mert el kell h keserítselek, ő a házasságábol (függetlenül az érzéseitől) csak akkor fog kilépni, ha te ugyanazt, vagy sokkal-sokkal többet tudsz számára nyujtani (akér anyagiakban, bár ez gyakran elhanyagolhato,akár érzelmileg,sexuálisan stb.)

2010. ápr. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!