Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kéne "engednem", hogy a barátom fizessen helyettem mindent?
A barátom dolgozik, én egyetemista vagyok.
Ha megyünk bárhova, akkor ő visz kocsival, néha eljön értem hogy elvigyen magához meg hazahoz (50 km-re lakunk egymástól), ha elmegyünk kajálni akkor ő hív meg, ha megyünk házibuliba és bemegyünk boltba hogy vegyünk valami innivalót, akkor ő fizet, stb stb. A kezemből nem veszi el a pénzt ha ki akarom fizetni a költségek felét, volt hogy beraktam a zsebébe, mire hazaértem, megtaláltam a pénzt a táskámban, mert visszacsempészte.
Jár hozzánk, látja nagyjából az anyagi helyzetünket, látja hogy a családom nincs rászorulva erre, simán ki tudnánk fizetni ezeket a dolgokat, szóval nem arról van szó, hogy sajnálatból teszi.
Már beszéltem vele erről, hogy eléggé zavar a dolog, de mindig azt mondja, hogy ő ezt kötelességének érzi, és elég cserébe az hogy szeretem, mert ettől boldogabb mintha megmaradna neki az a párszáz vagy párezer forint.
Mit csináljak? Engedjem hogy fizessen helyettem mert ez neki örömet okoz, vagy ne hagyjam, mert engem zavar?
Hagyjuk már.. ha fizetni akar, hát fizesse. Annyit esetleg mondhatsz neki, hogy jólvan fizesd de utólag nem hozhatod fel, hogy bezzeg te hányszor meghívtál.. :))
Ha belemegy akkor ne zavarjon. Tönkreteszed a hangulatot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!