Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most így hogy engedném el jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most így hogy engedném el jó szívvel a 15 éves lányomat bárhova is?

Figyelt kérdés

beleolvasgattam itt is a sok kis kanos tapló miket irkál 12-20 évesek és akkor még csodálkozik a lányom hogy nem engedem el sehova se bulizni pont nem hiányzik hogy azon aggódjak épp melyik kangörcsös kisfiú szeretne rámászni az én lányomra

szülők ti hogy vagytok ezzel hány éves kortól engeditek el én 18 éves koráig nem is engedném el szívesen minimum még 17

2014. aug. 17. 17:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
igen elég durva, de ha bezárod akkor baj is lehet belőle
2014. aug. 17. 17:54
 2/22 anonim ***** válasza:
42%
Én is olvasgatok itt a témákban és arra jöttem rá, hogy a 15 éves lányok sem szeplőtelen angyalok ám!
2014. aug. 17. 17:55
 3/22 anonim ***** válasza:
6%
Ne aggódj emiatt, 15 évesen valszeg már több brét fogott, mint kilincset.
2014. aug. 17. 17:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
ha bezárod, akkor lázadni fog ellened, az fix... bizonyos korlátokat kell szabni a kisasszonynak :)
2014. aug. 17. 17:56
 5/22 anonim ***** válasza:

ha a lányod nem hagyja és visszautasítja az ilyen közeledéseket, akkor nem lesz semmi

annyit mondj el neki, hogy senkitől ne fogadjon el italt és ne igyon túl sokat

amúgy ha normális, megbízható lány, nem lesz semmi baj és engedd csak el

2014. aug. 17. 17:56
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért baj ha rámászik egy fiú?
2014. aug. 17. 17:57
 7/22 A kérdező kommentje:

be nem zárom el szokott menni barátnőihez ott "buliznak" nálunk is szoktak lenni mehetnek csavaroghatnak nap közben is persze csak módjával de esti szórakozühelyekre ilyen nagyobb fesztiválokra csak úgy magukban nem szívesen engedném el

Mi úgy neveltük hogy nem egy ilyen magamutogatós kis csitri legyen és nem is olyan ettől nem féltem de annyi mindent hallani manapság megtámadják őket lefogják beletesznek valamit az italukba.. Na most egy apa így hogy engedje el?

2014. aug. 17. 17:57
 8/22 anonim ***** válasza:
bár nem vagyok szülő, de az hogy nem engeded el sehova az nem a legjobb megoldás, egy ici picit bízz a lányodban hogy nem megy bele egy 5 perces kapcsolatba, (no meg ha nem bízol benne a saját nevelésedben nem bízol, nem?) ha pedig nem jól teljesít akkor tiltsd meg, de adj neki esélyt, és persze szabj időkorlátokat
2014. aug. 17. 17:58
 9/22 A kérdező kommentje:
Azért baj mert annak a fiúnak első körben lenne kiverve a foga...és azért mert még gyerek pl
2014. aug. 17. 17:58
 10/22 A kérdező kommentje:
és valóban nem olyan lány több szoftvert is feltelepítettem előre a laptopjára is néha meg megnézem mit csinál és semmi olyat tehát ebben bízom (persze nem tud róla) én inkább mások gonoszságától féltem inkább
2014. aug. 17. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!