Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most így hogy engedném el jó szívvel a 15 éves lányomat bárhova is?
beleolvasgattam itt is a sok kis kanos tapló miket irkál 12-20 évesek és akkor még csodálkozik a lányom hogy nem engedem el sehova se bulizni pont nem hiányzik hogy azon aggódjak épp melyik kangörcsös kisfiú szeretne rámászni az én lányomra
szülők ti hogy vagytok ezzel hány éves kortól engeditek el én 18 éves koráig nem is engedném el szívesen minimum még 17
ha a lányod nem hagyja és visszautasítja az ilyen közeledéseket, akkor nem lesz semmi
annyit mondj el neki, hogy senkitől ne fogadjon el italt és ne igyon túl sokat
amúgy ha normális, megbízható lány, nem lesz semmi baj és engedd csak el
be nem zárom el szokott menni barátnőihez ott "buliznak" nálunk is szoktak lenni mehetnek csavaroghatnak nap közben is persze csak módjával de esti szórakozühelyekre ilyen nagyobb fesztiválokra csak úgy magukban nem szívesen engedném el
Mi úgy neveltük hogy nem egy ilyen magamutogatós kis csitri legyen és nem is olyan ettől nem féltem de annyi mindent hallani manapság megtámadják őket lefogják beletesznek valamit az italukba.. Na most egy apa így hogy engedje el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!