Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most így hogy engedném el jó szívvel a 15 éves lányomat bárhova is?
beleolvasgattam itt is a sok kis kanos tapló miket irkál 12-20 évesek és akkor még csodálkozik a lányom hogy nem engedem el sehova se bulizni pont nem hiányzik hogy azon aggódjak épp melyik kangörcsös kisfiú szeretne rámászni az én lányomra
szülők ti hogy vagytok ezzel hány éves kortól engeditek el én 18 éves koráig nem is engedném el szívesen minimum még 17
Megértem az álláspontos, én is szülő vagyok és bár 3 év múlva lesz annyi idős a gyerekem, de azt tudom neked mondani, hogy bízz a nevelésedben és ismerd meg a barátait, engedd hogy sokat járjanak hozzátok akár fiúk akár lányok, hogy lássa a lányod hogy nyitott vagy és hagyod őket "élni". Ezenkívül ha jó alapból a kapcsolatotok, megbízik benned (amennyire ilyenkor anyában lehet) és te is bízol benne, akkor reméld hogy nem csinál ostobaságot. És fontos, hogy nyíltan beszéljetek egymással, hogy el tudja neked mondani ha gondja, baja van, és lássa rajtad hogy segítel neki megoldást találni az aktuális problémáira és nyitott vagy a korabeli dolgok iránt.
Ha ezek működnek akkor helyén lesz az esze akkor is ha egy tacskó nyomul rá, de ebben a korban a haverok nagyon nagy befolyással lehetnek az életére ezért én inkább őket ismerném meg jobban a helyedben :)
Én csak azt nem értem miért a fiúk a mocskos, gerinctelen taplók mikor 2 ember kell a szexhez. A lányod pedig lehet, hogy még a gyermeked, de már nem kislány, szexuálisan már felkelti a fiúk figyelmét ha tetszik, ha nem.
És, ha egy 16-18 éves fiú érdeklődik iránta az miért is lenne elítélendő dolog? Úgyis a lányodon áll vagy bukik mi lesz később.
Ezzel a nagy óvással semmi nincs megoldva, maximum 1-2 évvel kitolod azt a korszakát amikor úgyis már lesz valami.
Nem vagyok szülő, de innen is látszik, hogy az alapvető hozzáállás már rossz.
valahogy azt veszem észre hogy mindenki írja a magáét de nem olvastátok el amit én írtam legyet szívesek olvassátok el azután írjatok
Ahogy mondtam a lányomban bízom..abban nem bízom hogy idegen fiúk/férfiak bármit belerakhatnak esetleg az italba egy óvatlan pillanat lenéz elfordul bármi... mert azért általában a nemi erőszakot fiúk szokták elkövetni de javítsatok ki ha tévedek főleg mostanában amennyi bolond fiatal szaladgál az utcákon
És igen van egy program a számítógépén amivel szoktam néha nézni mit csinál ebben nincs semmi rossz kiskorú én vagyok a szülő és apuka nem anyuka vagyok az internet pedig tele van veszélyekkel szintén és szerintem nagy felelőtlenség hogy egyes szülők úgy engedik internetezni a gyereket hogy ők maguk még csak mondjuk nem is értenek hozzá de ahogy mondtam ó jól nevelt semmi ilyen jellegű probléma nem is volt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!