Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomás lányok ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás lányok ti összejönnétek kétkezi munkással vagy csak diplomás férfival?

Figyelt kérdés
pl. egy autószerelővel
2016. márc. 26. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azért örülök annak, hogy a diplomás csajoknak eszük ágában sincs összejönni egy nemdiplomással. Legalább nem kell elviseljem, hogy naponta a pofámba dörgöljék, hogy ők simán el tudták érni azt, amit én nem. :)
2016. márc. 26. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:

11# akkor mindenki boldog :)

(és nem sértődött)

Látod, ahogy neked van igényed/elvárásod a másik felé, úgy másnak is van.

2016. márc. 26. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem a papíron van a hangsúly, hanem a gondolkodás módon, érdeklődési körön. Aki diplomás valószínűleg értelmiségi, lehet vele beszélgetni filozófiáról, történelemről, tudományokról, művészetről, lehet vele kiállításra, színházba járni és nem csak úgy mint ha egy utánfutót húzna maga után az embert, mert tényleg érdeklik ezek a dolgok. Az autószerelés egy hasznos és egy jó szakma... de gondolj bele hogy nagy átlagban hány autószerelő pasira jellemzők a fentebb említettek. Persze van olyan is aki tényleg csak a papír miatt lovagol ezen, bár előlegezzük meg a diplomás nőknek hogy nem ezen az értelmi színvonalon állnak.
2016. márc. 26. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán a papír számít, inkább a hasonló érdeklődési kör.

Ha valaki a munkáján kívül csak szappanoperákon és valóságshow-kon él mondjuk, nem lenne közös témánk, ha diplomás, ha nem.

Nekem van diplomám, a páromnak meg (egyelőre) csak egy sima szakmunkásbizonyítványa. De rengeteget olvas, főleg történelemmel kapcsolatos dolgokat; elég tájékozott a világ eseményeiről, és ezekről többnyire ugyanúgy gondolkodunk. Zenében eléggé eltér az ízlésünk, de vannak hasonlóságok; de ő is inkább az igényes műfajokat kedveli. Szereti a verseket is. Néhány területen nagyon magas lexikális tudással rendelkezik.

Nem mellesleg sajnálatosan sokan csak "megszerzik" valahogy a diplomát, de nincs mögötte igazi tudás; és/vagy emberileg nem ütik meg a szintet.

2016. márc. 26. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Szerintem itt nem feltétlenül magáról a diploma meglétéről vagy nem létéről van szó, hanem arról, hogy mennyire különbözik két ember, akik teljesen másban nőttek fel, teljesen más ismereteik vannak, teljesen más típusú emberek stb. Én diplomás vagyok, speciel autószerelővel nem jönnék össze, se építőmunkással (egyszerűen nem tudnám elképzelni, hogy 10 perc után miről beszélgetnénk), de olyannal, aki járt egyetemre, de valamilyen oknál fogva nem fejezte azt be, így mégsem lett diplomás valószínűleg több közöset tudnék elképzelni.

Ui. az én fizetésemnél egy autószerelő vagy egy építőmunkás bizony jóval többet keres, de a pénz nem minden, és nem lennék tőle boldogabb, hogy van egy jól kereső barátom, aki ugyanakkor nem a társam, mert nem passzolunk. :(

2016. márc. 27. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!