Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kezdem észre venni, hogy a barátnőm anyagias?
Te sem kapkodtad el. Ne haragudj, nem megbántani akartalak.
Üzend meg a kedves mamának, h ő meg tanulhatott volna....
Legalább a barátnőd tanul, vagy őt is csak eszi a fene?
Ok, és akkor konkrétan mire is vársz még?
- egy életen át akarod hallgatni, hogy "bárcsak a hufnáger pistihez mentem volna hozzá"
- megvárod, amíg jön valami 20 éves BMW-vel ellátott nyikhaj, a barátnőd meg már teszi is szét neki
Az én párom anyja is anyagias... Utálnak, mert a családom nem dúsgazdag. Konkrétan a barátomnak mondta, hogy jobb lenne, ha keresne egy gazdag lányt és teljesen ki volt akadva, mikor azt a választ kapta, hogy neki fontosabb, hogy olyannal legyen, akit szeret és akivel jól érzi magát. Mesélhetnék még nagyon sok mindent ezekről... Szerintem mutass példát a te családoddal... vagy keress olyan filmeket, ahol a pénz felett győzedelmeskedik a szerelem. A romantikus filmnek a nők örülni is szoktak! Nem tudsz túl sokat tenni egyébként ellene. A barátnődön múlik, hogy mit választ és milyen ember lesz.
Amúgy ezt a semmirevalókat nem arra értette, hogy nem szereti a lusta embereket, akik csak a sült galambot várják és nem tesznek a dologért semmit? Mert az ilyen mihasznákat én sem szeretem. Jó ha az embernek vannak céljai, elképzelése a jövővel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!