Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 éves férfi 45 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi 45 éves nő között müködhet a kapcsolat? Nem szégyen?

Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban 30 felett már nagyon elmosódnak a határok. A párom 8 évvel fiatalabb nálam (én vagyok a nő), és nem érzem másnak, mint amikor ugyanennyi korkülönbség a férfi javára volt a kapcsolatban. Ez nem generációnyi szakadék.

Gond csak abból adódhat, ha mondjuk családalapításra kerül sor és a férfi szeretne még gyermeket.

A környezet részéről én egyáltalán nem tapasztaltam semmiféle elítélést, sőt... egyedül a párom anyja ágál a kapcsolatunk ellen, de az az érzésem, hogy akkor is utálna, ha fiatalabb lennék. Egyszerűen ő ilyen. Nem veszem magamra.

2016. márc. 22. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Működhet és nem szégyen,a férfiak öregednek gyorsabban nem a nők.
2016. márc. 23. 00:32
 13/13 anonim válasza:

27 év 37-nél nemhogy hátrány, hanem még előnyös is, ha a nő idősebb :) Remélem, később nem lesznek gondok.

Apósom és anyósom között 8 év különbség van anyósom javára. Fiatalon gyönyörű szép nő volt, jól mutattak együtt, ameddig anyósom tele volt energiával, nem is volt semmi gond. Aztán olyan hirtelen öregedett, szinte szemmel láthatóan. Persze együtt vannak azóta is, de látom, hogy apósom még menne, koncertre járna, "bulizna", - anyósom ettől már teljesen elzárkózik.

2016. márc. 23. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!