Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy esett volna, ha nem áll ki mellettetek a párotok?
A párom szüleinél voltunk, és hát az ő anyukája, amolyan minta háziasszony. Süt, főz, ott minden nap meleg kaja van, kertészkedik, meg gondoskodik az egész családról. Na, hát én pont az ellenkezője vagyok, amiért kapok is hideget, meleget tőle... Kínált minket káposztás tésztával, és mondtam a páromnak, hogy csomagoljon is magának, legalább akkor nem kell főznöm. És kérdezte az anyós, hogy én mit eszek, mert tudja, hogy én nem szeretem. Mondtam, hogy én ebédre baba tápszert szoktam enni, ezért nem kell nekem kaja. És mikor ezt meghallotta a fejét fogta, és azt mondta, hogy minél nagyobbak lesznek a körmeim, annál kisebb lesz az agyam. (mert hogy hosszú, hegyes körmeim vannak, ezért is mindig beszól) És a párom meg csak röhögött rajta. Aztán meg nem értette, hogy miért nem szóltam hozzá az autóban.
Jogosan esett rosszul, hogy nem állt ki mellettem, sőt, inkább nevetett? Ti mit szóltatok volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!