Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a párom lefogot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom lefogott szex közben?

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt, nekem ő az első barátom, emiatt ne piszkáljatok, elég félénk vagyok. És múltkor szexeltünk, és mikor rajtam volt lefogta a két kezemet a fejem fölött. Élég erősen fogta, én meg próbáltam kihúzni, de ő nem engedte. És akkor rászóltam, akkor rögtön elengedte, és bocsánatot kért, azt hitte, hogy nekem is tetszeni fog, de ha nem akarom, többet nem fog ilyet csinálni, azt mondta.

Nekem nincs sok tapasztalatom fiúk terén, mennyire normális, hogy egy ilyen dolog tetszik neki? A fiúknál ez általános, hogy szeretik lefogni a barátnőjüket? Van olyan lány is aki ezt szereti? Vagy kell félnem ez miatt?

L/19

2016. márc. 19. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es

Ugye téged dühít az üvegplafon és a gender-gap?

2016. márc. 19. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Ez teljesen normális. Az is normális, ahogy reagált, hogy elengedett, amikor mondtad neki és megígérte, hogy nem csinálja, ha neked nem tetszik. Az lenne a nem normális, ha nem így reagált volna!
2016. márc. 20. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Engem srácként annyira nem izgat az, hogy lefogjam(a kikötözés már más téma :P), de a barátnőm eléggé be tud tőle indulni, sőt már kérte is, hogy hasonló dolgokat tegyek:) 19/F
2016. márc. 30. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Én is mindig lefogom a kedvesem szex közben. Sőt, még a csuklóját is a háta mögé csavarom, aktus közben, és jól megis szorogatom, mindkét kezemmel. Közben vadul kufircolunk. :) Ha szólna elengednèm, de eddig egyszer sem szólt. Ahogy én sem, mikor összekarmolja a hátam.. :) Szeretem megszorongatni, és összehajtogatni.. annyira izgató.
2018. nov. 11. 03:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A szexben nem hinni kell, hanem MEGBESZÉLNI. Bunkóság olyat csinálni amit nem beszéltetek meg előre, főleg ha kezdő az illető. Ha nem is akartok mindent szó szerint megbeszélni mert kiábrándító (szerintem nem), akkor is egy képet kell alkotni arról, hogy ki milyen az ágyban, és azt szerintem elég könnyű leszűrni, hogy valaki akar-e ilyesmiket csinálni akkor is ha nem kerül szó szerint szóba.

Aki szerint a kőkemény élevezetről szól a szex, attól kérdezném, hogy kinek az élvezetéről? Meet a kérdező egyértelműen nem élvezte. Ha valaki nem élvezi a lefogást az nem polkorrektség hanem egyszerű ízlés.

2018. nov. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!