Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a párom lefogot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom lefogott szex közben?

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt, nekem ő az első barátom, emiatt ne piszkáljatok, elég félénk vagyok. És múltkor szexeltünk, és mikor rajtam volt lefogta a két kezemet a fejem fölött. Élég erősen fogta, én meg próbáltam kihúzni, de ő nem engedte. És akkor rászóltam, akkor rögtön elengedte, és bocsánatot kért, azt hitte, hogy nekem is tetszeni fog, de ha nem akarom, többet nem fog ilyet csinálni, azt mondta.

Nekem nincs sok tapasztalatom fiúk terén, mennyire normális, hogy egy ilyen dolog tetszik neki? A fiúknál ez általános, hogy szeretik lefogni a barátnőjüket? Van olyan lány is aki ezt szereti? Vagy kell félnem ez miatt?

L/19

2016. márc. 19. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

" többet nem fog ilyet csinálni, azt mondta. "

Mitől is félsz drága?

2016. márc. 19. 16:41
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

neki bejön, ha neked nem akkor nem fogja csinálni :)

persze ha lassan haladtok lehet megszereted.

amúgy én szeretem az ilyet és lány vagyok. annyira nem szokatlan szerintem :D

2016. márc. 19. 16:42
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Van akit ez felizgat. Én lány vagyok, de imádom ha a barátom a végén megvadul szex közben és teljes erőből csináljuk ;)
2016. márc. 19. 16:43
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Izgató tud lenni, én szeretem az ilyesmit. :)

Egyébként azonnal elengedett amikor szóltál neki, bocsánatot is kért, szóval nem kell félned.

2016. márc. 19. 16:46
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Sajnos ez normális, mint az itteni hozzászólók is bizonyítják. Sok a szubmisszív nő, akikről nem is gondolnánk.
2016. márc. 19. 16:47
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Én sem értem, hogy mi a gond :D Amikor szóvá tetted azonnal elengedett.

Amúgy igen, vannak ilyen férfiak, de egyáltalán nem olyan gyakori mint az ember azt gondolná.

Én imádom ha egy férfi így viselkedik velem, de én tudom magamról, hogy nekem ez bejön. Gondolom kicsit azért is ijedtél meg mert még tapasztalatlanabb vagy, de nincs ezzel gond, sőt lehet később neked is tetszeni fog ha egy kicsit jobban bízol majd benne.

22N

2016. márc. 19. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Igen, ez nálunk általános és igen, a kicsit is érettebb, szexre fogékony nők is imádják, ha kicsi vadságot, erőszakosságot, hévet viszünk a dugásba.

Tudod drága, ez a játék nem a polkorrektségről szól, hanem a kőkemény élvezetről.

2016. márc. 19. 17:04
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Semmi kulonoset nem csinalt. Nalunk is van ilyen. A parom tudja hogy mar kicsit is felfele mozditom a kezem, akkor mit kell csinalnia. Ennek a mozdulatnak pont az a lenyege, hogy ne tudj mozogni, hogy uraljon teged es tenyleg magaeva tegyen. Nem kell felenknek lenni. Az hosszu tavon faroklohaszto, ezt nokent mondom.
2016. márc. 19. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

Aham :D Az,hogy újítani akart valamit a szexben teljesen normális. Én Pl szeretem ha lefog a párom

19/L

2016. márc. 19. 17:32
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

Én nem tűrüm. Igaz inkább domináns vagyok. Egyszer csinálta az exem, lefogott és nem engedett mikor próbáltam kihúzni a kezem élből lefejeltem, érdekes mód az már nem tetszett neki (pedig csak ugyanazt csináltam mint ő, durvultam egyeztetés nélkül).

Szóval nekem csak ne találjon ki senki új dolgokat az ágyban anélkül, hogy ismerné a véleményem róla. Ha ennyire oda van a kiszolgáltatottságért kikötözöm én.

2016. márc. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!