Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, jarnatok olyan férfival (30 +) aki hónapok ota munkanélküli?
Amikor megtetszik egy férfi, még nincs ráírva, hogy van-e munkája vagy sem. Amire ez kiderül, addigra el lehet dönteni, hogy lusta disznó vagy pont sz.a.rul jött ki neki. Az senkinek sem jó, ha pénztelen, így biztos, el akarna menni dolgozni!
Ugye majd el akar menni ez a férfi? :)
egyszerű, ha keres, de nem talál, igen. én is jártam már így sajnos.
ha nem keres,és nem akar jó így,tengődni a segélyen, akkor nem.
Engem igazából komoly kapcsolat kialakításához nem érdekel, hogy azért nincs munkája, mert nem is akar dolgozni vagy azért nincs, mert rosszul jött ki neki a lépés. Hosszú távon én nem csak járogatni szeretnék, hanem együtt élni, ahhoz viszont az én fizetésem két emberre nem elegendő. Így akár tetszik ez valakinek, akár nem, a korlátozott kereteim adottak, amíg nincs neki is jövedelme, nem terveznék vele komolyabban. Más lenne a helyzet, ha gazdag lennék, vagy ha elvinném a rekordnyereményt a lottón, akkor csak a lusta disznókat zavarnám el a sunyiba, és jobban tolerálnám, ha valakinek rossz időszak miatt nem jött össze, DE én próbálok segíteni az ilyeneknek, az ismerőseimnek, barátaimnak is, és ha azt látnám, hogy nem fogadja el, és csak nyavalyog, nem tudnám elhinni, hogy nem csak lusta dög. Én is megjártam a munkanélküliséget, meg hogy összevissza dobáltak a cégek, de én nem ültem kényelmesen a babérjaimon, és ha arról volt szó, igenis elvállaltam az alantasabb munkát is, amíg nem csalásról volt szó, és sikerült kikeverednem abból az időszakból.
Úgyhogy most az anyagi korlátaim adják a választ, de ha megengedhetném magamnak, hogy eltartsak valakit, akkor sem tűrném, hogy lógassa a lábát, és kényesen válogasson a munkaajánlatok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!