Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nok, jarnatok olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, jarnatok olyan férfival (30 +) aki hónapok ota munkanélküli?

Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha többet nem akar, csak járogatni... Ha komolyabb kapcsolatot akar, akkor találjon munkát, mert eltartani nem tudnám.
2016. márc. 18. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. márc. 18. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. márc. 18. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
nem, mégis minek?
2016. márc. 18. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megtetszik egy férfi, még nincs ráírva, hogy van-e munkája vagy sem. Amire ez kiderül, addigra el lehet dönteni, hogy lusta disznó vagy pont sz.a.rul jött ki neki. Az senkinek sem jó, ha pénztelen, így biztos, el akarna menni dolgozni!

Ugye majd el akar menni ez a férfi? :)

2016. márc. 18. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:

egyszerű, ha keres, de nem talál, igen. én is jártam már így sajnos.

ha nem keres,és nem akar jó így,tengődni a segélyen, akkor nem.

2016. márc. 18. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem igazából komoly kapcsolat kialakításához nem érdekel, hogy azért nincs munkája, mert nem is akar dolgozni vagy azért nincs, mert rosszul jött ki neki a lépés. Hosszú távon én nem csak járogatni szeretnék, hanem együtt élni, ahhoz viszont az én fizetésem két emberre nem elegendő. Így akár tetszik ez valakinek, akár nem, a korlátozott kereteim adottak, amíg nincs neki is jövedelme, nem terveznék vele komolyabban. Más lenne a helyzet, ha gazdag lennék, vagy ha elvinném a rekordnyereményt a lottón, akkor csak a lusta disznókat zavarnám el a sunyiba, és jobban tolerálnám, ha valakinek rossz időszak miatt nem jött össze, DE én próbálok segíteni az ilyeneknek, az ismerőseimnek, barátaimnak is, és ha azt látnám, hogy nem fogadja el, és csak nyavalyog, nem tudnám elhinni, hogy nem csak lusta dög. Én is megjártam a munkanélküliséget, meg hogy összevissza dobáltak a cégek, de én nem ültem kényelmesen a babérjaimon, és ha arról volt szó, igenis elvállaltam az alantasabb munkát is, amíg nem csalásról volt szó, és sikerült kikeverednem abból az időszakból.

Úgyhogy most az anyagi korlátaim adják a választ, de ha megengedhetném magamnak, hogy eltartsak valakit, akkor sem tűrném, hogy lógassa a lábát, és kényesen válogasson a munkaajánlatok között.

2016. márc. 18. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, van egy eletszinvonalam amiert sokat dolgoztam, namost ha meg ot is el kene tartanom, akkor semmi ertelme nem volt az eddigi meloimnak:-))Masreszt rendszeresen nyaralok, jovok megyek, hogy jonne ugy velem, hogy nem tudja kifizetni a sajat nyaralasat?
2016. márc. 18. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,az hogy nem vesznek fel sehova,nem mentség.Gyárakban mindig van hely,ideiglenesnek jó.Van egy ilyen srác most az életembe,3! éve hogy azt mondja nem talál Pesten munkát...Na mármost hiába udvarol szüntelen, addig amígy el nem megy stabilan dolgozni,esélytelen.
2016. márc. 19. 05:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, miért és mit tesz a változásért. Aki csak kifogást keres, olyannal nem. Nem azért, mert nincs munkája, hanem azért, mert nem akarok olyannal élni, aki kifogásokat keres mindenre.
2016. márc. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!