Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit esztek a munkanélküli pasikon?
Ugye többször olvastam, de az előbbi kérdésnél is leírták, h egy jól kereső férfinak semmi esélye nincs a nőknél.
Most gondolkoztam rajta, h elmegyek munkanélkülire, de az a baj, h Orbán miatt, h lecsökkentette 3 hónapra a segély járandóságát, így egyre kevesebb férfi engedheti meg magának, h munkanélküli legyen.
Most mit csináljak?
Az a gáz, h mellé jóképű is vagyok:S
De most tényleg.
Mit tehetek, ha egy olyan nőt néztem ki magamnak, akinek a munkanélküli pasik jönnek be?
Van egy kedves ismerősöm aki ilyen
Volt egy pasija aki dolgozott és valóban szerette őt de leváltotta egy trógerre akit lassacskán már a harmadik suliból csapnak ki,nem hogy munkája de még szakmája sincsen és nem is látszik rajta hogy mostanában dolgozni akar.Ha az élősködés szempontjából elemezzük a csávót akkor a pióca lepkefingnek számít mellette.Sokat lóg a suliból,egy érzéketlen bunkó önző paraszt,a nap nagy részét az ágyban tölti,a csaj (azaz a kedves ismerősöm) meg teljesen kiszolgálja
Tehát igen,a nőknél nagyon bejönnek valamiért ezek az élősködő tetvek akiknek büdös a munka.Mondjuk igaz hogy így több időt tudnak velük eltölteni,mert ugye egy dolgozó embernek nincs annyi ideje a barátnőjére mint egy semmirekellőnek aki még soha a büdös életben nem dolgozott.Persze szöveg az van,de egyébként semmit nem érnek,emberileg sem.Az ilyen emberek csupán kihasználják a nőket,tehát egyáltalán nem hülyeség az hogy a nők szeretik a munkanélküli pasikat
Valószínű azért utasítják el, mert nem jön be valami
benne, nem pedig azért, mert munkája van.
De ki az a hülye, aki elhiszi, hogy azért kell egy
nőnek, mert munkanélküli.
Jah, és nincsenek 100milliók a bankba, mert úgy simán
lehet valaki munkanélküli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!