Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők ismerkednek munkanélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ismerkednek munkanélküli férfival vagy nem szívesen teszik?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki azzal jönne,hogy a nő nem tartja el.Nem is kell!Nem arról van szó,hogy a pasi a nőn akar élősködni.
2014. febr. 5. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ossze.Miert ne??
2014. febr. 5. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Lényegtelen van-e munkája, vagy nincs. Ha nincs, legalább majdnem bármikor ráér.
2014. febr. 5. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
ismerkedni ismerkednek de szerintem nem szivesen
2014. febr. 5. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha azért munka nélküli, mert munkakerülő akkor inkább nem kérem köszönöm, de ha azért, nincs munkája, mert keresett, de most nincs, akkor megértem és ez nem hátrány. (vagy tanul, akkor meg evidens)

Sajnos olyan világ van, hogy a munkát nem vágják az ember után, örül ha eltudd helyezkedni. És én meg tudom érteni.

2014. febr. 5. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert minden nő látens kommunista.
2014. febr. 5. 20:38
 6/6 anonim válasza:
Amikor összejöttem a párommal(akkor 26 volt, én 17) ő munkanélküli volt, és egy kicsit sem zavart(nincs saját lakása se, egy öreg autója van). Még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ez miatt ne jöjjek össze vele. A munkanélküliség nem egy állandó állapot,ha valaki nem munkakerülő, akkor előbb-utóbb csak talál magának vmilyen munkát. Akinek meg ez kizáró ok, azzal nem kell foglalkozni, csak eltartott szeretne lenni, amit egy munkanélküli nem adhat meg számára. 2OL
2014. febr. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!