Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti járnátok egy 146 IQ pontszámot elérő férfivel?
Milyen tulajdonságokat nem tudnátok tolerálni ?
(Nem interneten mért az érték, pszichológus szakember végezte)
(Nem, nem vagyok MENSA tag. Nem is akarok az lenni)
(A kérdés direkt nyitott, kíváncsi vagyok a válaszokra)
11-es, en vagyok a 40-60-as IQ-val:-)
Ha azt nezem, hogy diszkalkulias vagyok es abszolut idealista, tehat a praktikus gondolkozas tavol all tolem, es kifog rajtam mindenfele logikai feladmany, szoval ha ezt nezem ez egy korrekt szam:-)))
Van olyan ismerosom, aki kb a szakacskonyvon kivul meg soha nem olvasott semmit, ennel ellenere az IQ-ja 130 felett van, igaz, o fejben derival tobbek kozt:-))Az intelligencia problema megoldo kepesseget jelent tobbek kozt, amiben en spec nem vagyok jo. Az, hogy kepes vagyok egy komplett eloadast tartani a fossziliakrol, nem jelenti azt, hogy meg tudok oldalni egy olyan feladmanyt amiben pl: ez a hat gyerek elment a strandra akiknek van harom gyereke, azoknak nemtom hany keresztanyja tipusu kerdeseket:-)))
Ezert gondolom ugy, hogy az IQ meres mint olyan irrelevans, az eletben mashogy mukodik. Viszont akinek ilyen magas az IQ-ja hihetetlenul gyorsan talal megoldast logikai kerdesekre:-))
A barataim amikor megmutattam neki a pszicholgus altalt kert tesztemet ami valami otven valahany volt, sirva rohogtek:-))En is:-)))
Veled valószínűleg nem járnék, kérdező. Nem azért, mert az IQ-d 146, hanem mert a kérdésedből ítélve pont az a fajta lehetsz, aki hatalmas jelentőséget tulajdonít ennek az adottságnak, és kényszert érez, hogy folyamatosan intelligens emberhez méltóan fogalmazzon, viselkedjen, még ha ez azzal is jár, hogy 0-24 bele kell kötnie mások mondataiba. Nekem nem kéne olyan ember, aki mindenáron fölém akar kerekedni.
Lehet, hogy rosszul ítéllek meg, ebben az esetben bocs, de egyelőre ez a benyomásom.
mondjuk ezek az IQ dolgok eléggé kamuak, mert különféle területen vagyunk jók, rosszak, olyanokban is, amit mondjuk majd 5 év múlva fedezel fel.
Egyik ismerősöm jól beszél, jól használja a magyart, és mellette tud még 2-3 nyelvet. De ha chaten irunk egymásnak, néha bizony vissza kell olvassam többször, mert nem egyértelmű, elirásai vannak. Nem ragozás, csupán kb. "ilyen-olyan", "ezért-azért", "ezt-azt" tévesztései vannak. És nem tudom, hogy visszaolvassa, és úgy küldi el, vagy csak úgy küldi.
Én meg fejlesztő vagyok, de rettenetes névmemóriával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!