Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek ti járnátok egy 146...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek ti járnátok egy 146 IQ pontszámot elérő férfivel?

Figyelt kérdés

Milyen tulajdonságokat nem tudnátok tolerálni ?

(Nem interneten mért az érték, pszichológus szakember végezte)

(Nem, nem vagyok MENSA tag. Nem is akarok az lenni)

(A kérdés direkt nyitott, kíváncsi vagyok a válaszokra)

2016. márc. 14. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
40-60 ? Nem túl kevés? Akkor ilyen összefüggően se tudnál fogalmazni
2016. márc. 15. 03:04
 12/17 anonim ***** válasza:

11-es, en vagyok a 40-60-as IQ-val:-)

Ha azt nezem, hogy diszkalkulias vagyok es abszolut idealista, tehat a praktikus gondolkozas tavol all tolem, es kifog rajtam mindenfele logikai feladmany, szoval ha ezt nezem ez egy korrekt szam:-)))

Van olyan ismerosom, aki kb a szakacskonyvon kivul meg soha nem olvasott semmit, ennel ellenere az IQ-ja 130 felett van, igaz, o fejben derival tobbek kozt:-))Az intelligencia problema megoldo kepesseget jelent tobbek kozt, amiben en spec nem vagyok jo. Az, hogy kepes vagyok egy komplett eloadast tartani a fossziliakrol, nem jelenti azt, hogy meg tudok oldalni egy olyan feladmanyt amiben pl: ez a hat gyerek elment a strandra akiknek van harom gyereke, azoknak nemtom hany keresztanyja tipusu kerdeseket:-)))

Ezert gondolom ugy, hogy az IQ meres mint olyan irrelevans, az eletben mashogy mukodik. Viszont akinek ilyen magas az IQ-ja hihetetlenul gyorsan talal megoldast logikai kerdesekre:-))

A barataim amikor megmutattam neki a pszicholgus altalt kert tesztemet ami valami otven valahany volt, sirva rohogtek:-))En is:-)))

2016. márc. 15. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Veled valószínűleg nem járnék, kérdező. Nem azért, mert az IQ-d 146, hanem mert a kérdésedből ítélve pont az a fajta lehetsz, aki hatalmas jelentőséget tulajdonít ennek az adottságnak, és kényszert érez, hogy folyamatosan intelligens emberhez méltóan fogalmazzon, viselkedjen, még ha ez azzal is jár, hogy 0-24 bele kell kötnie mások mondataiba. Nekem nem kéne olyan ember, aki mindenáron fölém akar kerekedni.

Lehet, hogy rosszul ítéllek meg, ebben az esetben bocs, de egyelőre ez a benyomásom.

2016. márc. 15. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Járnék. (Ha nem lennék már házas.) Nekem mindig is fontos volt a párom intelligenciája,mert akkor kevesebb a vita,könnyebben megoldjuk a felmerülő gondokat. (120 körül van mindkettőnknek.) Emellett fontos az érzelmi intelligencia is.Ismerek egy mérnököt,akinek szintén kiemelkedően magas az IQ-szintje,de érzelmileg meg nagyon nulla.Ráadásul nem fogadja el a másik ember nézőpontját.Viszont ez nincs feltétlenül minden nagyon intelligens embernél így.
2016. márc. 15. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem meg 152 az IQ pontszámom. És? Mit mond el ez rólam? Leginkább semmit... én nem járnék veled kérdező. Nekem az IQ-nál fontosabb az EQ
2016. márc. 15. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ennyi, szóval tudom milyen ez. Egyáltalán nem biztos hogy alacsony EQ-val jár, jópár embert ismerek akinek magas az IQ-ja és teljesen normálisak. Én azt tolerálom amúgy rosszul ha valaki 200%-ig meg van győződve a saját igazáról, olyan témákban is ahol nincs általános igazság (pl politika).
2016. márc. 15. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:

mondjuk ezek az IQ dolgok eléggé kamuak, mert különféle területen vagyunk jók, rosszak, olyanokban is, amit mondjuk majd 5 év múlva fedezel fel.

Egyik ismerősöm jól beszél, jól használja a magyart, és mellette tud még 2-3 nyelvet. De ha chaten irunk egymásnak, néha bizony vissza kell olvassam többször, mert nem egyértelmű, elirásai vannak. Nem ragozás, csupán kb. "ilyen-olyan", "ezért-azért", "ezt-azt" tévesztései vannak. És nem tudom, hogy visszaolvassa, és úgy küldi el, vagy csak úgy küldi.

Én meg fejlesztő vagyok, de rettenetes névmemóriával.

2016. márc. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!