Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kandúr macskával ugyan olyan együtt élni, mint egy férfivel?
az est kérdése
hát nem igazán,szerintem
viszont a nyaut bármikor valagba billentheted és kirakhatod a szűrét
Hát mindkettőt érdemes kiherélni, különben kupit csinál.
A kandúr szagnyomot, a férfi szennyest hagy szanaszét a házban.
Viszont herélés után oda kell figyelni az etetésre, mert könnyen elhíznak.
Éltem együtt egyszerre kandúr macskával és férfival is. Mit mondjak, a macska rám jobban hasonlított jellemét tekintve, mint a páromra :D Most lány cicánk van, aki éppen fiúcicára vágyik momentán, ez sokkal rosszabb. Szegénykém, teljesen kifordult magából. A férfiakra mondják ezt, hogy semmi más sem érdekli, csak a szex, pedig ő lány. Ivartalanítás után viszont lényegtelen, hogy a cicád kandúr-e vagy lány, szerintem inkább olyanok, mint a kicsi gyerekek. Olyan kis ártatlanok...
Azért, szerencsés esetben a párod nem fogja körbepisilni a lakást, és nem ül egész nap az ablakban, a lehetőségre várva, hogy mikor találkozik egy ilyen szexőrült nősténnyel, mint amilyen a jelenlegi cicám.
Hát...utánam még nem kellett almot cserélni...
De tudod mit?
Mostantól el is várom!:D
Miért,
Netán egy kandúr macska, ki tud elégíteni, :D
Szerintem fájdalmas lenne ha megpróbálna orálisan kielégíteni. Olyan, mint ha a puncidat, smirglivel simogatnák, mert érdes a nyelve. :D
Biztos felássa majd a kertet, lenyírja a füvet, fát hasogat, egyéb dolgok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!