Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi picsogó nő? Régebben ez a pasik privilégiuma volt, nem?
A pasik privilégiuma a picsogás????
Elég szánalmas egy nőtől is,de egy pasitól...
Kifejthetnéd mit értesz picsogás alatt!
„Picsog (ige)
Szipogva sír; gyermek vagy nő sírdogál félregörbült szájjal, szivárgó könnyekkel, csendes, meg-megszakadó szipogással vagy kényeskedve, nyafogva, panaszosan; pityereg.
A kisgyerek picsog, mert kicsúfolták őt. A verekedés után mindkét gyerek picsog, így nehéz kideríteni, hogy ki kezdte az összetűzést.”
A kényeskedésre, vagy a nyafogásra gondolsz-e, mint régi férfias kiváltságra?
Úgy tudtam, hogy a pasik "privilégiuma" az volt, hogy kőkemény, megrendíthetetlen sziklaszilárd jellemük volt, már-már érzéketlenek voltak és nem mutatták ki az érzelmeiket.
Melody Dy, hol élsz te? Inkább manapságra jellemező a sok picsogó hímnemű egyed!
Picsog = siránkozik, nyafog, kifogásokat keres.
Ebben a rovatban is lassan több lesz a picsogó nő, mint a picsogó férfi.
#4: És szerinted ez a pasik privilégiuma, hogy siránkoznak és kifogásokat keresnek? :D Tényleg nem ertem.
Másrészt, amit írsz még csak nem is igaz, itt kb minden 2. kérdést az általad picsogónak nevezett férfiak írják, kevés nőt látok itt picsogni, legalábbis sokkal kevesebbet, mint férfit.
De most komolyan! Szerinted síránkozni,nyafogni és kifogást keresni férfi privilégium???
Csak mert én nem sok ilyen férfival találkoztam,amelyik meg ilyen volt,attól elköszöntem.
1. Itt több a siránkozó férfi
2. A picsogás mindenkitől szánalmas, de mivel a férfiaknak kéne a közfelfogás szerint érzelmileg szilárdabbnak lenni, pont tőlük kevésbé tolerált a "picsogás".
Így adja magát a harmadik kérdés:
3. Te melyik világban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!