Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek egy olyan férfival akinek régebben szerencsejáték függősége volt?
1 és fél éve vagyunk együtt.
Elöttem rengeteget járt kaszinókba.
Miota egyutt vagyunk 1 szer volt..
Neten szokott néha játszani.
De szinte mindenbol szerencsejátékot csinál.
Az a baj, hogy vannak haverjai akik szintén ilyenek.
De mióta együtt vagyunk ritkán szerencsejátékozik.
"szinte mindenből szerencsejátékot csinál" vs. "ritkán szerencsejátékozik" - most akkor mi az igazság?
Engem konkrétan az érdekelne, költ-e erre pénzt és hogy miben nyilvánult meg korábban a szerencsejáték függősége. Volt-e kezelve, vagy csak magától visszavett?
Ha korábban függősége volt, és még mindig szokott játszani, én biztosan nem lennék vele együtt. Ez olyan, mintha az alkoholistára azt mondanánk, hogy kigyógyult, mikor még mindig iszik, csak keveset.
Hat úgy gondoltam ezt hogy mindenbol szerencsejatekot csinal hogy ha pl fifáznak akkor egyből pénzben játszanak.
Pokerezni is nagyon sokat szokott régebben.
Ugy egyeztunk meg igazaból, hogy egy honapban egyszer elmehet pokeretni. Viszont azt elfelejtette vagy nemtudom de mar 3 honapja nem volt.. meg amugy sem ment minden hónapban.
Neten is mar kb 3 honapja nem jatszott. Tegnap hozta fel a temat az egyik haverja aztan azert jatszott.
meg anno az egyetemen az egyik kegjobb tanarom azt mondta: "nincs gyogyult szenvedelybeteg, csak tunetmentes"
Ez azt jelenti, h barmikor visszaeshet. Persze, Te tudod, h mennyire szereted es mennyire fogadod el, h megvan a riziko, h egy esetleges melypont soran visszaesik es ramegy az addig felretett vagyonotok...
En nem vallalnam be, plane, ha csaladot is szeretnek. Sajnos az ilyen szenvedelybetegeket meg az sem erdekli, ha gyerek van, vagy mas vagyonat teszi kockara.
Nem kezelték. Hanem magátol vett vissza miután osszejottunk.
De igazabol kaszinoba se ment volt most ha a haverja nem csalja..
Kerdezte valaki, hogy volt-e kezelve.
Én arra válaszoltam. :)
Inkább kerüld, de én megértem őt. A mai gazdasági helyzetben nekem is egyetlen reménységem a lottó.
"lottó, lottó heti remény..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!