Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt alvás ellenkező nemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt alvás ellenkező nemű baráttal. Ti belemennétek, esetleg volt már benne részetek?

Figyelt kérdés

Mennyire fér bele nektek egy jó baráti kapcsolatba az együtt alvás. Ha igen, hogy? átkarolva aludnátok, vagy csak feküdnétek egymás mellett? Vagy mindenféleképpen szex lenne a vége?

Nemet és kort is írjatok! Köszi!

2016. márc. 2. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Aludtam már ellenkező neművel és nem lett belőle szex. De akire csak haverként gondolok, azzal nincs átkarolás meg ilyenek, lol :D

(nő)

2016. márc. 2. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekem volt ilyen fiú barátom, kétszer is aludtunk, de nem volt semmi.

Szerintem nincs ebben semmi különös, nekem olyan volt, mintha az egyik lánybarátommal aludtam volna együtt.

Ő 27 én pedig 23 vagyok!

2016. márc. 2. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Én is aludtam már ellenkező neművel,ő 25,én 22. Volt,hogy odabújtam hozzá,10 éve legjobb barátok vagyunk.

L

2016. márc. 2. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Aki ferfikent lány barattal alszik és nem mozdul rá éjszaka az egy puhapocs....
2016. márc. 2. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben belefér a dolog, én is aludtam már együtt lány ismerőssel, de meg sem fordult a fejemben, hogy kikezdjek vele. Kár lett volna a barátságunkat tönkretenni ezzel. 25/F
2016. márc. 2. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Bullik után, éjszakai vonatozások alkalmával aludtam hetero férfi barátokkal, egyébként általában csak lány vagy meleg barátokkal alszunk egymásnál.

18L

2016. márc. 2. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Voltmár rá példa, normál, de kényszeres is(beázott sátor) :D nyilván nem karoltam át egyikőjüket se, egy kivétellel, mondjuk akkor szegény lány elég rossz passzba volt eleve azért mentem át, hogy ne legyen egyedül.

És ha csak barát, akkor nyilván nem lesz sex

2016. márc. 2. 21:05
 8/11 PearlDiver ***** válasza:
83%

Lány barát mellett aludtam már, de ösztönösen csak azt karoltam át, aki tetszett is és nem lett volna ellenemre, ha alakul valami több.

26F

2016. márc. 3. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A "belefér" relatív. Ha meg tudjuk oldani másképp, akkor nem az az első gondolatom, hogy hé, aludj velem, főleg, mert ha nekem vagy neki van párja, akkor félre is érthető. De ha épp úgy hozza a szükség, nem csinálok belőle gondot. Aludtam már baráttal egy ágyban, csak mert úgy jött ki a dolog, hogy mellettem volt hely. Elsőre halál ciki volt, később már szokássá vált, hogyha nálunk járt, velem aludt (horkolt, és a másik lakótárs nem tűrte meg a szobájában :D).

Ciki csak akkor volt, mikor egyszer félálomban hozzám bújt, mert azt képzelte, hogy a párjánál van. :D De nem csináltunk belőle feszkót, ő reggel bocsánatot kért, én meg kinevettem.

Baráttal soha nem feküdnék le, nem állatok vagyunk, hogy húha mellettem van, akkor most kötelező a szex.

25N

2016. márc. 3. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen többször is előfordult már az akkori legjobb fiú barátommal. Ottalvós buli alkalmával 17-18-19 éves koromban is. Semmi történt pedig volt amikor erősen ittas állapotban voltunk. ez is 100%ig mutatja hogy csak baráti kapcsoltunk volt.

Még egy fiúval történt akivel családi nyaralás alkalmával, ő is barátom volt, 16-22 éves korom között többször is. Azt mondta volt olyan hogy hozzá akartam bújni :D pedig sose fordult meg a fejemben hogy akarok tőle valamit.

Szerintem ha már megfordul az ember fejében hogy szex is lehet a vége akkor valószínűleg tényleg lehet :D de nekem ezekben az esetekben eszembe se jutott. Ha Valaki a haverom nyilván nem ölelgetem az ágyban :D még a lány barátnőimet sem :D

2016. márc. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!