Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érint téged ha a párodra rágerjed egy ellenkező nemű?
Én bízok a barátomban viszont annyi kígyó, undorító nõt láttam már,hogy szinte alig van lány akiben megbízok. Szóval ha bepróbálkozna nála Egy csaj a barátom elmondaná, én meg megkérném,hogy kerülje. De, ha akis ribizlinek lenne annyi bátorsága,hogy elõttem is parádézzon megmutatnám neki a fogam fehérjét. Alappón nem vagyok Egy csajos lány mindig fiu barátaim voltak, Egy szó mint száz istenesen meggyepálnám azt a pic$@t!
18,5/L
Ja, amúgy ha nagyon pattogna a kis ribi, akkor én is megmutatnám neki, hol a helye. Bízom én is teljesen a barátomban, de egy lánnyal szerintem nem lenne olyan durva ilyen helyzetben sem, szimplán nem foglalkozna a csajjal.
(#1)
Én megmondtam a barátomnak, hogyha kellek neki, akkor elintézi, hogy a lány ezt abbahagyja. Történt már ilyen, a barátom le is koptatta.
Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de sajnos nagyon kevés az önbizalmam és így sokszor félek attól, hogy otthagy a barátom egy szebb lány miatt annak ellenére, hogy sosem adott okot a félelemre.
L
En is jol megvernem a raakaszkodokat. Izgalom kellett nekik, nem?
A paromban bizok, de szeretem nezni, ah mas szenved.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!