Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan annyi férfinak van ellenkező nemű párja mint nőnek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 17:22
1/15 anonim válasza:
Aszerint a matek szerint, amit még én tanultam, igen.
Az új matek szerint nem, sokkal több nőnek van párja, mint férfinek.
2/15 anonim válasza:
Üdv.
A válasz igen ! Minden férfinak van olyan párja,aki ellenkezik vele.
Kettő darab férfinak,kettő darab ellenkező párja van,
négynek négy darab.Ez így megy a végtelenségig.
Mindenki ellenkezik mindenkivel,a kör pedig bezárul.
3/15 anonim válasza:
Bezony ám, minden itteni nyálverés ellenére ez a helyzet a matematika világában.
4/15 anonim válasza:
Nem teljesen, mert vannak magukat párnak tekintő szeretők, többnyire a női nemből. Így, míg egy férfinak több párja van, addig sok nőnek egy fél férfi jut. Matematikailag.
5/15 anonim válasza:
De amúgy érteni vélem, mire gondolsz, például amikor azt mondják, hogy egy társkeresőn sokkal több nő alakít ki (heteroszexuális) párkapcsolatot, mint férfi. Ez pedig lehetetlen.
6/15 anonim válasza:
#4:
Teljesen jól mondtad, csak a nemeket cserélted fel :-P
7/15 anonim válasza:
Pont most akartam írni, hogy itt mindig a nőket vádolják hűtlenséggel. Na persze. Rengeteg család hullott szét ahol a férfi csalta a feleségét, én fordítva egyet sem ismerek. De biztosan van ilyen is, tehát vannak csalók mindkét nemből. De ott is gondolom többé-kevésbé azonos lehet az arány.
8/15 anonim válasza:
#7:
Akkor nesze! :-P Volt, hogy a volt nejem kettő szeretőt is tartott egyszerre, ráadásul az egyik egy régi haverom volt.
9/15 anonim válasza:
Jól van, értelek. Ezért is írtam, biztosan van ilyen is. De ettől nem mindig a nők csalnak az arány a legjobb esetben is fele-fele, bár a biológiai tendenciák miatt inkább a férfiak csalnak, érthető módon.
10/15 anonim válasza:
Akkor érdemes lenne először tisztázni, hogy ki mit ért pár, illetve párkapcsolat alatt. Nekem ebbe nem tartozik bele sem a szerető, sem az alkalmi szexkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!