Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek akkor, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek akkor, amikor összejövök egy lánnyal attól félek hogy nemi beteg?

Figyelt kérdés
Ez nem mindig jött elő, csak mostanában szoktam erre gondolni. 2 hónapja járok egy lánnyal de ahogy eddig leszűrtem elég aktív szexuális életet élt. Jó pár barát, és egy éjszakás kaland, meg pasiknál alvás átlag heti 1* stb. Eddig gumit használtunk, de elkezdte mondani hogy akar szedni gyógyszert mert úgy jobb lenne. Mit mondjak neki hogy nem akarok vele gumi nélkül lefeküdni, mert félek hogy van valami rejtett nemi betegsége, és nem bízom benne? Valamint az orális szextől lehet elkapni valami betegséget? Mert ha igen akkor végül is úgy is mindegy mert valószínűleg elkaptam . Az meg a másik hogy nem vagyunk úgy komoly kapcsolatban, és nem tudom rajtam kívül lefekszik-e mással. 19l és 21f
2016. márc. 4. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na ez is tartalmas kapcsolat lesz... :D
2016. márc. 4. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Kérd meg hogy menjetek egy szűrésre. Új partnerrel az elején ez még simán bele kell hogy férjem.

Add elő jól magad, de azt amit itt leírtál meg ne említsd mert kitekeri a nyakad! :D

23/F

2016. márc. 4. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen lányokkal jössz össze, jogos a félelmed...Mindenesetre egy kivizsgálás sosem árt :)
2016. márc. 4. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy vizsgáltassa meg magát, és TE is csináltasd meg, ne csak tőle várd el.
2016. márc. 4. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Használj gumit. Meg oldva.
2016. márc. 4. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Menjetek el szűrésre mindketten.Ez a mai világban alap dolog.
2016. márc. 4. 19:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Én eddig soha nem feküdtem le senkivel védekezés nélkül, szóval így engem nem érint. Ő meg saját bevallása alapján már több pasival is volt gumi nélkül. Akkor nekem miért kéne?
2016. márc. 4. 19:46
 8/11 curáku ***** válasza:
És belehalnál ha a biztonság kedvéért te is elmennél? Ez így korrekt.
2016. márc. 4. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne, akkor alap a gumi. Honnan tudod, hogy szedi rendesen azt a gyógyszer.
2016. márc. 4. 23:13
 10/11 Bence_ ***** válasza:

Elmentek std szűrésre és kész.

Barmilyen kapcsolt akkor lesz számodra jó ha tudod magad vállalni. Őszinteség egy jó alap ehhez.

2016. márc. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!