Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, mindenképpen messziről elkerülnétek egy pszichés beteg lányt?
Igen, elkerülném.
A nővérem pszichés beteg, és kibírhatatlan. Úgyhogy nem hiányzik még egy ilyen lány az életembe.
Ne haragudj,hogy beleszòlok,de az utolsò mondatoddal van baj.
Azzal,hogy màs esélyt nem làtsz a gyògyulàsra. Lehet,a pàrodat feszélyezné ez a tudat. Ès ha szétmennétek, ha érted....
Ha egyébként tetszene a lány akkor nem hiszem, hogy ez bármiféle akadályt jelentene, sőt talán még egy kicsit jó érzés is, hogy a lány velem/ a segítségemmel érezheti magát teljesnek/normálisnak/boldognak.
Szóval lényegében szívesen ismerkednék ilyen lánnyal, ha tetszene ez nem lenne akadály, legfeljebb attól tartanék, hogyha esetlegesen szétmennénk akkor mennyire maga alá kerülne.
Ne görcsölj, minden össze fog jönni előbb-utóbb! ;)
" én pedig tartok tőle, hogy más esélyem nem lenne a teljes gyógyulásra, szóval egy kicsit meg vagyok ijedve."
Ebből látszik, hogy fordítva ülsz a lovon. Nem azért kell egy férfi, hogy "meggyógyulj". Azért "gyógyulj meg", hogy lehessen párod.
Köszönöm mindenkinek, érkeztek meglepően aranyos válaszok is.:D Örülök, hogy nem mindannyiótokat riaszt meg, ha ilyesmit hall.
Igen, ismerem az aranyszabályt, miszerint először kéne egészségessé válnom, és csak utána elkezdenem agyalni a párkeresésen, de mivel nagyrészt éppen amiatt épültem le, hogy nem volt az életemben senki, akiben igazán megbízhattam volna (most sincs), fogalmam sincs, mit tehetnék egymagam. Azt meg, hogy a szerelem által akarok helyrejönni, biztosan nem hangoztatnám, bár meglehet, hogy a srácnak idővel leesne.
#2, ha nem túl személyes a kérdés, a nővéred miben szenved?
#2 vagyok.
Borderline személyiségzavara van a nővéremnek.
Lehet, h te bajod sokkal enyhébb, de a nővérem már annyi kellemetlenséget okozott nekem , hogy minden pszichés betegségben szenvedő embert messziről elkerülök, mert valahogy mindig a nővérem hülyeségei jutnak róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!