Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy olyan lánnyal aki nem takarít maga után?
A barátnőm testvéréről van szó. Egy házban élünk, ami a barátnőmé és a testvéréé. Más azt mondta nekem, hogy mivel nem az én házam, semmi beleszólásom, de a barátnőm ugyanezt gondolja mint én, sőt, igazából az egész családja is, őket is zavarja, tehát csak kéne valami megoldást találni :).
A probléma: Nem takarít maga után egyáltalán. Igazából én és a barátnőm takarítunk utána a konyhában is és a fürdőszobában is. A fürdőszobába saras, utcai cipőben megy be, a konyhában amit meghagy kaját otthagyja, penészedésig, nem mosogat tényleg nem csinál semmit.
Egyedül a barátnőm szokott neki szólni, mint testvér a testvérnek, de ennek semmi hatása, mert még ő háborodik fel, hogy őt ilyenre kérik, és menjen mindenki a francba, és bemenekül a szobájába. Én nem szólhatok neki, mert megkértek rá, hogy ne tegyem, mert "nagyon érzékeny lelkületű". Bár szerintem az, hogy úgy beszél az egész családjáról mintha az ő szolgái lennének, nem az érzékeny lelkületre ad bizonyítékot, hanem arra hogy el van szállva az agya, mert világ életében ez volt, hogy őt nem lehet megkérni semmire, hanem tényleg, szó szerint ki kell szolgálni és nem lehet neki ellent mondani, mert akkor dühöngeni kezd.
És most már mindenki unja, hogy alapvető dolgokra képtelen, miközben már felnőtt ember, nem gyerek. De teljesen úgy viselkedik mint valami dacos kamaszlány. Mit lehet vele csinálni, mert unalmas, hogy hetente kell ugyanazt elismételni, és ő csapkod, meg ő van felháborodva. És a vége mindig az, hogy vagy én, vagy a barátnőm eltakarít utána, mert nem akarunk szemétben meg penészben élni miatta. Tegnap is lett neki szólva hogy a csokispapírokat ne a földre dobálja, hanem bele a kukába. Ma reggel ugyanott van a konyha közepén. És nem fogja eltenni, ha ma megint szól neki valaki, elkezd majd őrjöngeni, utána meg átvált passzív agresszióba. És 25 éves. Én személy szerint beönteném az egész kuka tartalmát a szobájába, addig míg meg nem tanulja mi a rend, de ezt mindenki leszavazta, mert ez túl primitív. Nekem más ötletem nincs. Nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!