Ki mennyit takarít? Mi az amit minden nap meg kell csinálni?
Hát, nekünk 100 m2-es házunk van, és péntekenként szoktam takarítani( porszívózni, mosni, fürdő szobát takarítani, felmosni) de aztán 2-3 hetente mosom le az ablakokat, kvülről-belölről. Söpörni hetente egyszer-kétszer szoktam, amikor van rá időm.
Nagyjából ennyi, írj még, ha még kell vmi.
Ha valamit előveszek,és már nem kell,azonnal visszarakom a helyére. Ezt a családtól is elvárom. Így nincs rendetlenség. A konyhát,előszobát,WC-t naponta, a fürdőkádat pedig mindenki kimossa maga után Ott csak felmosnom kell többnyire.
A szobákat pedig felváltva takarítom. (Portörlés,pókhálózás). Hetente egyszer kiporszívózok. Ablakokat 3-4 havonta,vagy ha már piszkosak.
Nem kell patikatisztaságnak lenni egy lakásban,de nem kell szégyenkezni,ha valaki vendég jön.
Évente kétszer nagytakarítás. Ilyenkor a szekrények belsejét is kitakarítom, a ruhákat kiszellőztetem stb.
Én kétnaponta mosok fel általában, ablakpucolás havonta, portörlés hetente egyszer. Fürdőszoba, ott egy héten többször is kell, a wc-t is kétnaponta pucolom. 80 nm-es házban lakunk.
Jó nagy házban élsz.
Én munkát keresek, ha kell segítség szólj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!