Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Összement a függönyöm, mit...

Összement a függönyöm, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Most mostam ki először és jó 20 centivel rövidebb lett! :// Kivasaltam vizesen de nem lett hosszabb. Még mindig vizes, egyelőre szárad, amíg vizes próbáljam húzkodni? Nem mondták hogy nem lehet mosni csak száraztisztítani! Az anyaga 82% pamut 18% poliakril. Diego-ban vásárolt, Cairo a neve.
2011. szept. 27. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha készfüggönyként vetted, akkor vidd vissza reklamálni. Ha textilt vettél és úgy varrtad vagy varrattad, akkor bizony így jártál, az anyagot varrás előtt ugyanis be kell avatni, hogy akkor menjen össze, és ne miután meg lett varrva. És ha ez kimaradt, arról nem a bolt tehet.

Nem érdemes húzogatni, újra kinyúlni nem fog.

2011. szept. 27. 12:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nem készfüggöny, ott varták az üzletben! Kiválasztottam az anyagot, felírták a méreteket és megcsinálták. Jó is volt amíg... Nem mondták hogy mi történhet vele. Nem mellesleg ötvenezrembe fáj :-((

2011. szept. 27. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a készfüggöny kategória! Ha ők varrták meg, akkor be kellett volna avatniuk vagy rászámolni a zsugorodást. Ebben az esetben feltétlen vidd vissza reklamálni!!!
2011. szept. 27. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így van, ahogy az első válaszoló írja! Simán kész függöny kategóriába sorolható! De, én felhívnám a fogyasztóvédelmet, elmondanám a bajom, s tanácsot kérnék, csak, hogy amikor visszaviszem a függönyt, tájékozott legyek, ne tudjanak lerázni. Ők pontos információval szolgálnak. Majd írd meg kérlek, hogy sikerült!
2011. szept. 27. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is választ!

Hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog, egy nemrég megszűnt Diego-ban varrattam úgyhogy esély nincs rá hogy reklamáljak bárhol is :((( De biztos hogy visszavinném egyébként! Arra gondolok hogy egy másik üzletben hozzátoldatok a tetejéhez.Nem fog látszani mert van drapéria is és majd eltakarja,azt szerencsére nem mostam még ki, nem lett 5 centis :).De holtbiztos hogy fizetnem kell majd érte.

2011. szept. 27. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Az nem számít, hogy megszűnt az üzlet, a lánc felelősséggel tartozik érte. Keresd meg a honlapjukon az elérhetőségüket és írd meg, mi a problémád (nem lettél tájékoztatva, egy csomó pénzed van a függönyben, satöbbi, satöbbi). Szkenneld be és mellékeld a számlát is. Biztos, hogy van valami olyan megoldás erre, ami neked nem kerül pénzbe. Ha le akarnak pattintani, akkor meg fogyasztóvédelem! 50 ezerért már megéri azt a pár órát rászánni.
2011. szept. 27. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
A hozzátoldás jó megoldás. De jusson eszedbe, hogy az alap-függöny már beavatott, a toldásnak való anyagot is mostmár a hozzávarrás előtt be kell avatni, különben a legközelebbi mosásnál ugyígy jársz. Az a rész fog összemenni, amit most hozzá varratsz.
2011. szept. 27. 13:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Egyelőre próbálkozunk, áthívtam egy barátnőmet és jól megrángattuk, már több mint 10 centit nyújtottunk rajta. Szerinte jó lesz amikor megszárad és a csíkok is kisimulnak. Zsenília csíkok vannak benne vízszintesen. A lakásban van hogy ne száradjon túl gyorsan. De csodát nem várok, ha nem lesz jó akkor visszaviszem és beszámolok mit intéztem.
2011. szept. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!