Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is volt már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már úgy, hogy neten nem tetszett az illetőnek, élőben pedig igen?

Figyelt kérdés
Szóval eleve magamat is jobb képűbbnek látom tükörben mint fényképen , fényképen szőrnyen festek, vajon melyik az igazság, a fénykép vagy a tükör?
2016. febr. 26. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy nekem a legjobban készült képem az igazolványképeim. Mások rejtegetik a diákot, jogsit, személyit, én meg simá mutathatom és nem hiszik el... "Ez tök jó"... Vazze, egyetlen ok talá hogy nem én nem izgulom agyon magam mikor fotóznak.
2016. febr. 26. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez egyébként röhej, de az igazolványképeimen én jobban normálisan nézek, ki egyszer már gondoltam kérek egyet.
2016. febr. 26. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mi hogy látjuk magunkat, külső szemlélő máshogy látja. Te is csak magadat látod furán a képeken, a tükörképhez képest. Ha egy haverod képét nézed, az nem fura, mert őt mindig így látod. De ezt most csak a tükrös rész miatt írtam. Van aki nem fotogén alkat, mint ahogy én se, és borzasztóan szarul festek képeken. Bár lehet amúgy is olyan szarul nézek ki... XD
2016. febr. 26. 11:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahogy én a nőket ismerem, szerintem élőben azért tetszettél neki jobban, mert drága -öltöny, -óra, -cipő volt rajtad.
2016. febr. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!