Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha még középiskolás korortokban tetszett egy srác. Mennyire valószínű, hogy 6-7 évvel később is tetszeni fog nektek, ha közben nem is láttátok egymást?
Én kb. általános 6. óta plátói szerelemben voltam egészen 9.-ig az egyik gimis srácba. Álnevet adtam neki, és teleírtam a naplómat vele (ne kérdezzétek mire volt jó az álnév, a naplómat csak én olvastam :D )
Elloptam a röpdolgozatait, meg összegyűjtöttem az eldobott papírzsepijeit, és ezeket ereklyeként őriztem otthon! :D
Aztán ő elballagott, évekkel később én is...majd főiskolára mentem egy 350km-el messzebb lévő városba, ahol az első héten, az egyetemi buliban az újdonsült barátnőkkel épp a pasis sztorikról beszélgettünk, amikor az asztalunk mellett halál lazán elsétált az én plátói szerelmem! :D
Hát abszurd egy helyzet volt...amúgy pedig már nem tetszett, sőt azon gondolkoztam, hogy annak idején mi foghatott meg benne...a választ nem találtam meg, de mindegy is...jó volt ez így, ahogy volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!