Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már úgy, hogy neten nem tetszett az illetőnek, élőben pedig igen?
Már a között is van hatalmas különbség ha egy profi fotós készít az emberről képet, meg mintha saját maga, pláne egy tükör meg egy saját magad által készített kép.
Persze én mondjuk nagyon sok nőt látok akik fényképen is baromi jól néznek ki és élőben is.
Igen, volt már, hogy kép alapján nem fogott meg a pasi, és ezt őszintén meg is mondtam neki. Ő elfogadta, ettől függetlenül beszélgetni kezdtünk, néhány levél után találkoztunk, és egészen más hatást gyakorolt rám élőben, mint képről. Kellett hozzá a kisugárzása, amit ugye egy fotó nem feltétlenül tud jól átadni.
27/n
Ne feledd hogy a tükör fordított képet ad. A fotó az ahol úgy nézel ki, ahogy mások is látnak. Tükörben az arcod másként néz ki, mert az oldalak felcserélődnek.
Fotón én is borzalmasabbnak nézek ki, mint ha tükörben nézem magam. :D
Most akkor a valóság szerint ha fényképen szarabbul nézek , ami a valóság, akkor valóban szarabbul nézek ki...facca.
De még is miért mondják akkor mások azt h fényképen rosszabb mint élőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!