Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is volt már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már úgy, hogy neten nem tetszett az illetőnek, élőben pedig igen?

Figyelt kérdés
Szóval eleve magamat is jobb képűbbnek látom tükörben mint fényképen , fényképen szőrnyen festek, vajon melyik az igazság, a fénykép vagy a tükör?
2016. febr. 26. 10:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Már a között is van hatalmas különbség ha egy profi fotós készít az emberről képet, meg mintha saját maga, pláne egy tükör meg egy saját magad által készített kép.

Persze én mondjuk nagyon sok nőt látok akik fényképen is baromi jól néznek ki és élőben is.

2016. febr. 26. 10:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Elvileg én jóképű vagyok, de magamról egy kép amire azt tudom mondani, hogy elmegy. Ez engem is érdekelne mert képen sokkal csúnyácskább vagyok mint amilyennek látom magam tükörben.
2016. febr. 26. 10:27
 3/14 A kérdező kommentje:
ÉN ezért is adtam fel a netes ismerkedést, mert ott esélytelen volt, nem mondom , hogy élőben tapadnának rám a nők, de élőben összejöttek már kapcsolatok.
2016. febr. 26. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem élőben nem jön ki az az oldalam amit meg szoktak kedvelni...
2016. febr. 26. 10:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen, volt már, hogy kép alapján nem fogott meg a pasi, és ezt őszintén meg is mondtam neki. Ő elfogadta, ettől függetlenül beszélgetni kezdtünk, néhány levél után találkoztunk, és egészen más hatást gyakorolt rám élőben, mint képről. Kellett hozzá a kisugárzása, amit ugye egy fotó nem feltétlenül tud jól átadni.

27/n

2016. febr. 26. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem meg is mondták, hogy inkább ne is csináljak képet mert mintha nem is ugyanaz az ember lenne, barátnőm is mindig mondta, hogy interneten biztos elutasított volna.
2016. febr. 26. 10:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne feledd hogy a tükör fordított képet ad. A fotó az ahol úgy nézel ki, ahogy mások is látnak. Tükörben az arcod másként néz ki, mert az oldalak felcserélődnek.

Fotón én is borzalmasabbnak nézek ki, mint ha tükörben nézem magam. :D

2016. febr. 26. 10:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, tükörben még elmegy, de fotón brutál... Hozzá vagyunk szokva, hogy a tükörben látjuk magunkat többet, és azt hisszük az a valóság, de ez csak illúzió.
2016. febr. 26. 11:20
 9/14 A kérdező kommentje:

Most akkor a valóság szerint ha fényképen szarabbul nézek , ami a valóság, akkor valóban szarabbul nézek ki...facca.

De még is miért mondják akkor mások azt h fényképen rosszabb mint élőben?

2016. febr. 26. 11:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Sokat nyom a latba a fénykép minősége és a fényviszonyok. Természetes vagy mesterséges fény-e, esetleg vakuval készült.
2016. febr. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!