Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem mondott semmit, az új ruhámra, mikor megkérdeztem hogy áll, mert nem tetszett neki?
Nulla eszed van kislány! A pasikat nem a ruha érdekli, hanem az, aki benne van.
És mi van, ha a pasidnak nem tetszik ez a ruci? Akkor többé fel sem veszed vagy mi?
Nekem is van olyan ruhám, ami a kedvencem és a páromnak nem tetszik? És..? Szerinted foglalkozom ezzel a kis aprósággal? Hidegen hagyj, képzeld.
hosszú ujjú szoknya
nem tudom elképzelni
A pasikat nem feltétlen érdekli annyira a ruha, a páromnak kb mindegy, hogy mit veszek fel... mondjuk ha megkérdezem, akkor szokott rá valamit mondani, pl azt hogy tök jó, vagy érdekes, vagy jó színe van, vagy... akármit, ami épp eszébe jut. Ha megkérdezem hogy tetszik-e, akkor azt mondja, hogy neki mindegy, az a lényeg hogy nekem tetszen, mert én viselem.
Gondolom a párodat nem a ruha érdekelte, hanem te magad (és még nem tanulta meg, hogy ilyenkor a legegyszerűbb reflexből megdícsérni, és akkor mindenki boldog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!