Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Mi a velemenyetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mi a velemenyetek olyan fiurol aki sir egy lany utan? Vagy hogyan reagalnatok ha pl:valakitol megtudnatok hogy ertetek sir?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%

én régebben elég könnyen sírtam lányok miatt, de ahogy egyre több kapcsolaton túlvoltam, már nem igazán hatodók meg... pár éve lett vége egy komoly kapcsolatomnak, és szakításkor, ahogy a lány elkezdett sírni, nekem is potyogtak a könnyeim... vannak olyan sírások amiket gáznak érzek visszagondolva, de egy ilyen helyzetet semmiképp, azt hiszem nem nagyon lesz már olyan lány az életemben aki ilyen mértékű érzelmeket tud kiváltani belőlem mint ő, persze ez az élet rendje:)

sokszor a sírás kerülget, egy megható filmnél vagy megtudok könnyezni egyes helyzeteken... de aki szerint ez nem férfias, az egy érzéketlen barom:)

23/F

2010. ápr. 2. 11:18
 22/25 BlackSword ***** válasza:
72%

Először is a gáz az légnemű anyag...

Az hogy szégyen lenne-e ha egy pasi sír??? Egyesek annak tartják és férfiatlannak... Nem értem mi férfiatlan van abban ha egy pasinak érzelmei vannak... És amelyík csaj szégyennek tartja azoknak csak annyit mondanék, hogy akkor már magamnak tartozom annyival, hogy át sem nézek rajtuk ugyanis akkor nekik egy vibri is megfelelne, hiszen nincsenek érzelmei, nem sír, és majdnem ufyanazt tudja nyújtani, mint egy pasi... Közben meg álmodoznak a szép szőke gazdag pasiról... Hová fajul ez a világ??? Még jó, hogy nem mindenki ilyen...

2010. ápr. 2. 11:36
 23/25 anonim ***** válasza:
57%

az h nagyon mélyérzésű fiú lehet (vagy nyápic, de ezt most ne feltételezzük!) értem is sirt már pasi és az egyiket annak ellenére is elhagytam mert nem szerettem, a másikat viszont nem hagytam el(nem sajnálatbol) mert ahogy sirt rájöttem h én is ugyanazt érzem és vele maradtam:)

19L

2010. ápr. 2. 11:44
 24/25 anonim ***** válasza:
"20:42" Ha valaki sír utánad akkor az tényleg nagyon vicces! Ez egy igazi tahó dolog volt tőled!
2010. ápr. 2. 13:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Amikor szakítottunk egy régebbi barátnőmmel és elsírta magát, én is elsírtam magam. Később lett egy másik barátnőm, akivel nagyon imádtuk egymást, mindent megadtam Neki! 2 évig lehettünk csak együtt, mert sajnos fél éve vesztette életét egy autóbalesetben! Mondanom sem kell, hogy hogy' sírtam, mikor megtudtam és még azóta is sokszor elkap a sírás, ha visszagondolok Rá! Engem hála Istennek nem úgy neveltek, hogy "egy fiú nem sír..", hanem mindig azt mondták/mondják a szüleim, hogy ha kell, akkor ne fogjam vissza. (Ettől még nem vagyok egy minden percben bömbölő akármi, de időnként előfordul.) Tarthattok "fériatlannak", én akkor is ilyen vagyok és ilyen is maradok. Üdv: Gyuszi, 19
2010. aug. 23. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!