Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Mi a velemenyetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mi a velemenyetek olyan fiurol aki sir egy lany utan? Vagy hogyan reagalnatok ha pl:valakitol megtudnatok hogy ertetek sir?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Olyan is volt, aki felakasztotta magát egy szakítás miatt. Na az már szánalmas.
2010. márc. 31. 19:54
 12/25 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem is elég gáz.

Elveszik belölle a férfiasság.

2010. márc. 31. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
5%

Lehet, hogy megsajnálnám az illetőt, de emiatt biztosan nem jönnék vele össze. Esetleg, mint barát mellette állnék, de az meg kissé fura helyzet lenne.

Egyébként én valahogy nem szeretem, ha egy férfi sír. Talán azért, mert én nem vagyok az a sírós típus. 16L

2010. márc. 31. 19:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem férfias? Attól mert férfi, nem lehetnek érzelmei?

Olyan pasi nincs aki mér sosem sírt, aki meg azt állítja magáról szerintem nem mond igazat. Egy idő után az ember idegei nem bírják a terhelést és a sírás a feszültségoldás egyik leggyorsabb formája..

2010. márc. 31. 20:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is sírtam már 1 lányért, és nem tartom gáznak!(holott nem érdekel, bárki bármit mond!)

Nem féárfias a sírás?Hát igen....akinek szinte semmiért sem kellett megszenvednie, az nem is tudja igazán értékelni a dolgokat...Amúgymeg ha pl egy pasi szülei meghalnak, és a pasi elsírja magát akkor ez járna a fejetekben: Hűű, de gáááááázzzz!!!Egy kapcsolatnak is lehet ekkora súlya! Nyilván a kis puncivadász macsó csávók nem fogják elsírni amgukat egy lányért sem, és LEGTÖBBSZÖR úgy vettem észre, hogy ezt a nagyra való kis plázaribik tartják cikinek, mert nekik aztán egy kőkemény férfiállat, egy gorilla kell!(persze van KEVéS kivétel itt is)

17/F

2010. márc. 31. 20:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kíváncsi lennék azokra a csajokra, akik most azt állítják hogy gáz... vajon ha ők sírnának valamiért, és ahelyett hogy a pasija megölelné, és megbeszélné a csajjal a dolgokat, ezt válaszolná:WÁÁÁÁÁ!!! Ne sírj már,ez kurv@ gáz! tiszta szánalom vagy!

Előző voltam.

2010. márc. 31. 20:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
"Egy Férfit egy dolog törhet meg. Egy Nő!"
2010. márc. 31. 20:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
ők is emberből vannak,ők is éreznek,egyébként némelyik nem tudna minket annyira szeretni.Az a véleményem hogy kár elfolytani a valós érzelmeket és mutatni a kemény csávót mert vki egyszer azt mondta hogy akinek farka van az ne sírjon...talán ők nem emberek?? 22L
2010. márc. 31. 20:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én még akkor is könnyeztem mikor végre összejöttem a párommal!Nem tartom cikinek,ha valakiből így szakad ki a fájdalom, vagy a megkönnyebbülés!És szerelmes filmen is hatódtam már meg(4 férfibarátommal együtt)!És a szerelmemmel való szakításkor is megremegett a hangom,igen,mert szép volt a vége is!Sőt nótázásnál is(szintén férfiak 20évestől 70évesig) megkönnyeztük a dalokat!Az Olimpián is meghatódtam ha nyertünk!Tehát én sokszorosan "ciki" lehetek a nők szemében(Vagy nem?)!F35
2010. márc. 31. 20:41
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
hát mikor közöltem h wége akkor mondta hogy ő ezt nem hiszi el,meg forró a könnycseppe ,meg stb....és mikor bekapcsolta a kamot kajak zokogott én meg szakadtam a röhögéstől,de másnap tökre szántam,utána meg sajnáltam,ma meg le..(:
2010. márc. 31. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!