Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mi a velemenyetek olyan fiurol aki sir egy lany utan? Vagy hogyan reagalnatok ha pl:valakitol megtudnatok hogy ertetek sir?
Szerintem is elég gáz.
Elveszik belölle a férfiasság.
Lehet, hogy megsajnálnám az illetőt, de emiatt biztosan nem jönnék vele össze. Esetleg, mint barát mellette állnék, de az meg kissé fura helyzet lenne.
Egyébként én valahogy nem szeretem, ha egy férfi sír. Talán azért, mert én nem vagyok az a sírós típus. 16L
Miért nem férfias? Attól mert férfi, nem lehetnek érzelmei?
Olyan pasi nincs aki mér sosem sírt, aki meg azt állítja magáról szerintem nem mond igazat. Egy idő után az ember idegei nem bírják a terhelést és a sírás a feszültségoldás egyik leggyorsabb formája..
Én is sírtam már 1 lányért, és nem tartom gáznak!(holott nem érdekel, bárki bármit mond!)
Nem féárfias a sírás?Hát igen....akinek szinte semmiért sem kellett megszenvednie, az nem is tudja igazán értékelni a dolgokat...Amúgymeg ha pl egy pasi szülei meghalnak, és a pasi elsírja magát akkor ez járna a fejetekben: Hűű, de gáááááázzzz!!!Egy kapcsolatnak is lehet ekkora súlya! Nyilván a kis puncivadász macsó csávók nem fogják elsírni amgukat egy lányért sem, és LEGTÖBBSZÖR úgy vettem észre, hogy ezt a nagyra való kis plázaribik tartják cikinek, mert nekik aztán egy kőkemény férfiállat, egy gorilla kell!(persze van KEVéS kivétel itt is)
17/F
Amúgy kíváncsi lennék azokra a csajokra, akik most azt állítják hogy gáz... vajon ha ők sírnának valamiért, és ahelyett hogy a pasija megölelné, és megbeszélné a csajjal a dolgokat, ezt válaszolná:WÁÁÁÁÁ!!! Ne sírj már,ez kurv@ gáz! tiszta szánalom vagy!
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!