Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a párom, amiért fölmentem az exemhez megvigasztalni?

Figyelt kérdés

Szerinte még mindig érez irántam valamit, pedig ez nem igaz, néha beszélünk, de egyébként semmi több. Azóta neki is lett egy barátnője, akivel pont a napokban szakítottak, azt mondta azért, mert nem működött. Facebookon rám írt, nagyon maga alatt volt, kérdezte, hogy nem mennék át hozzá beszélgetni, én meg átmentem, hogy fölvidítsam kicsit. Párom dolgozott, úgyhogy hagytam egy üzenetet az asztalon, hogy hova mentem, és hogy, csak 1-2 órát maradok. Tényleg nem maradtam tovább, és mikor hazaértem, már párom is otthon volt, és nagyon mérges volt. Soha nem láttam még ilyen dühösnek, legalábbis rám, nagyon rosszul esett ez most neki, hogy képzeltem ezt, mikor tudom jól, hogy ő még érez irántam valamit, nem is azért hívott át, mert szerelmi bánata volt, vagyis lehet, hogy az volt, de nem amiatt a lány miatt, vele is biztos azért szakított, mert még engem szeret, stb, stb... Meg se bírtam szólalni, csak mondta és mondta, aztán elment fürödni, és aludni, aznap este már hozzám se szólt. Pedig én nem akartam őt megbántani, ha tudtam volna, hogy így reagál, át sem megyek.

Szerintetek igaza volt a páromnak? Ti is így reagáltatok volna?

2016. febr. 20. 07:42
1 2 3 4
 31/34 Titusztitusz ***** válasza:
60%
Szerintem igaza volt a párodnak...A helyében énis rettentően dühös lettem volna...
2016. febr. 20. 13:49
 32/34 anonim ***** válasza:
57%

Lehet hogy a párodat nem is az zavarja jobban, hogy az exed mit érez irantad, hanem az, hogy te mit érzel még mindig az exed irant...

Es azzal, hogy ő szólt, te meg ugrottál, csak azt bizonyitja, hogy még mindig érzel iranta valamit...

Igy pedig teljesen jogos a kiakadas, még ha ki is békültök, ez a csalodas mindig benne marad majd a baratodban... Ilyet nehez elfelejteni...

Ha kibékültök, nagyon be kell bizonyitanod neki, hogy őt szereted jobban!!!

2016. febr. 20. 14:18
 33/34 anonim ***** válasza:
39%

#32 Istenem, szappanoperát kéne forgatnod... Még nagyanyám sem kombinál ennyire. Paranoia.

Na ezért működik még mindig a kapcsolatom, mert nem gyanúsítgatjuk egymást feleslegesen. Ha gond van, akkor azt úgy is érezzük. Ha meg minden szuper, érzem a párom feltétlen szeretetét, akkor nem érdekel, ha találkozik mással. Még akkor sem, ha netán az az ex, és egy kis lelki segélyre vágyik.

Őszintén örülök neki, hogy értelmes felnőtt embert neveltek belőlem a szüleim, illetve az élet is.

2016. febr. 20. 14:26
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem jogosan.
2021. febr. 22. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!