Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a párom, amiért fölmentem az exemhez megvigasztalni?
Szerinte még mindig érez irántam valamit, pedig ez nem igaz, néha beszélünk, de egyébként semmi több. Azóta neki is lett egy barátnője, akivel pont a napokban szakítottak, azt mondta azért, mert nem működött. Facebookon rám írt, nagyon maga alatt volt, kérdezte, hogy nem mennék át hozzá beszélgetni, én meg átmentem, hogy fölvidítsam kicsit. Párom dolgozott, úgyhogy hagytam egy üzenetet az asztalon, hogy hova mentem, és hogy, csak 1-2 órát maradok. Tényleg nem maradtam tovább, és mikor hazaértem, már párom is otthon volt, és nagyon mérges volt. Soha nem láttam még ilyen dühösnek, legalábbis rám, nagyon rosszul esett ez most neki, hogy képzeltem ezt, mikor tudom jól, hogy ő még érez irántam valamit, nem is azért hívott át, mert szerelmi bánata volt, vagyis lehet, hogy az volt, de nem amiatt a lány miatt, vele is biztos azért szakított, mert még engem szeret, stb, stb... Meg se bírtam szólalni, csak mondta és mondta, aztán elment fürödni, és aludni, aznap este már hozzám se szólt. Pedig én nem akartam őt megbántani, ha tudtam volna, hogy így reagál, át sem megyek.
Szerintetek igaza volt a páromnak? Ti is így reagáltatok volna?
Hát fura, én nem akadnék ki, ráadásul hagytál neki egy elég korrekt üzenetet, a látogatás rövid volt és tartottad is magad hozzá.
Van egy exem, akivel együtt éltem, mostanság van 2 éve, hogy szakítottunk. Volt még egy nagy közös vizsgánk decemberben és átjött hozzánk (a párommal együtt élünk) és tanultunk. A barátnője persze kiakadt, mert biztos nem tanulunk... Persze, mert majd pont abba a lakásba hívom a volt faszimat dugni, amiben együtt élünk a párommal.. Fuck logic.. Na mindegy. Szóval tanultunk. A párom nem problémázott rajta, egyébként meg csak 1-2 órát volt itt, hogy elmagyarázzak neki pár dolgot, utána ment is.
Annyira nem maradtunk közeli kapcsolatban, hogy áthívjon engem, ha szakítanak a barátnőjével, de ha így is lenne, akkor az én párom ezen biztos nem problémázni. Ismerik egymást és so-so megvannak egymás mellett. (nem miattam van a feszültség)
Ha hasonló lenne a páromnál, engem sem zavarna. Az inkább zavarna, ha 5-6 órát a volt barátnőnél lenne, de 1-2 órás kiruccanásra kevésbé érdekelne.
A baj ezzel, hogy az ex sokaknál tabu. Már egy puszta kávé (nyilvános helyen) kiveri a biztosítékot sok embernél.
Mi a párommal, mindketten olyan vagyunk, hogy ezt toleráljuk, nem zavar minket.. Ő is néha összefut az exével egy kávéra mikor otthon vannak a szülővárosukban.
Nő vagyok, de szerintem is jogos. Részben azért, mert basszus, egy francos cetlin mondod meg neki, hova mész? Hazaér a munkából, várva, hogy végre magához ölelhessen, erre egy papírdarabka várja helyetted, amin az van, hogy átugrottál pár órára az exedhez. Legalább telefonon szóltál volna, vagy valami. Megkérdezni, mi a véleménye a dologról, valami. Akkor legalább tudtad volna, hogy reagál. Nem engedélyért, vagy valami, de tudod, hogy mi a véleménye az exedről, azért ezt meg kellett volna kérdezni tőle, hogy zavarná-e.
Egyrészt. Másrészt meg milyen hülye duma már ez a megvigasztalósdi? Ezt a szöveget én is sokszor megkaptam már, extől is, sima havertól is, olyantól is, akivel kb kétszer beszéltem addig életemben. "Most szakítottunk a barátnőmmel, nagyon magam alatt vagyok, olyan jó veled beszélgetni, nem jönnél át egy kicsit vigasztalni?". Aki naiv, az ebben tényleg nem lát semmit. Aki látott már az életben férfit közelről, az viszont ebből leszűri, hogy vigaszdugásra vágyik a másik. Az egy dolog, hogy te nem tettél semmit, de a szándéka az exednek attól még valós lehet.
A párom is a volt nőjével még jóban volt a szakításuk után közel egy évg. Én hiába mondtam a páromnak, hogy a csaj még nincs túl rajta, megint össze akarna vele jönni, a párom mint valami vakegér, hajtogatta ugyanazt, mint te: ugyan már, barátja van, meg egyébként is, csak barátok, nem akar az tőle már semmit. Szerencsére ő azért nem mászkált át hozzá kettesben vigasztalni, amikor a csaj hívta (nem is maradt volna a pasim akkor), de végül kiderült, hogy nekem volt igazam. Nők fejével nőként jobban tudok gondolkodni, mint egy pasi. A barátod férfiként sokkal jobban el tudja képzelni, mi járhat az exed fejében amikor ezt vagy azt mondja, mint te.
Szerintem egyébként igaza van. Barátok maradhattok az exszel, nem arról van szó, de az, hogy kettesben a lakásán fent vagytok, az egyik ellenkező nemű barátommal sem férne bele, de azzal, akivel már láttuk egymást meztelenül és egykor szerettem, azzal főleg nem.
Te hogy éreznéd magad, ha egyszer munkából hazaérve azt a cetlit találnád az asztalon, hogy "szia, elmentem 1-2 órára a volt barátnőmhöz, akiről te meg vagy győződve, hogy még mindig engem szeret"? Szerinted te ezt nyugodtan, békésen tűrnéd, vagy kiakadnál? Abszolút jogos a kiakadása szerintem.
dugtatok is a 1-2 óra alatt?
ha az én csajom ilyet csinálna, hogy csak úgy minden megbeszélés nélkül egy darab fecnire ráírná "átmentem exet vigasztalni, majd jövök" lehet többet nem kéne már hazajönnie :)
Nem is értem, hogy ez komolyan kérdés benned, de azért válaszolok: igen, teljesen jogosan akadt ki rád. És igen, én is így reagáltam volna, lányként is.
Nem tudom, te mit szóltál volna, h a párod megy át vígasztalgatni a szegény kiborult exét a lakására mert szerelmi bánata van...
Biztos nyomtál volna egy puszit, hogy persze , menj csak drága.
Másrészt meg nincsenek neki haverjai szerinted? Mégis mi sz-rért hív téged vajon?
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!