Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a párom, amiért fölmentem az exemhez megvigasztalni?

Figyelt kérdés

Szerinte még mindig érez irántam valamit, pedig ez nem igaz, néha beszélünk, de egyébként semmi több. Azóta neki is lett egy barátnője, akivel pont a napokban szakítottak, azt mondta azért, mert nem működött. Facebookon rám írt, nagyon maga alatt volt, kérdezte, hogy nem mennék át hozzá beszélgetni, én meg átmentem, hogy fölvidítsam kicsit. Párom dolgozott, úgyhogy hagytam egy üzenetet az asztalon, hogy hova mentem, és hogy, csak 1-2 órát maradok. Tényleg nem maradtam tovább, és mikor hazaértem, már párom is otthon volt, és nagyon mérges volt. Soha nem láttam még ilyen dühösnek, legalábbis rám, nagyon rosszul esett ez most neki, hogy képzeltem ezt, mikor tudom jól, hogy ő még érez irántam valamit, nem is azért hívott át, mert szerelmi bánata volt, vagyis lehet, hogy az volt, de nem amiatt a lány miatt, vele is biztos azért szakított, mert még engem szeret, stb, stb... Meg se bírtam szólalni, csak mondta és mondta, aztán elment fürödni, és aludni, aznap este már hozzám se szólt. Pedig én nem akartam őt megbántani, ha tudtam volna, hogy így reagál, át sem megyek.

Szerintetek igaza volt a páromnak? Ti is így reagáltatok volna?

2016. febr. 20. 07:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
42%

Jogosan. Az ex a múlt. Én se párom se tartja velük a kapcsolatot. Itt nem azt értem, hogy letagadjuk vagy utcán meg se ismerjük őket, csak nem keressük.

Én is kiakadtam volna. Egy kapcsolatban két ember van az exnek nincs helye benne. Nem tudom mi értelme a szakítás után is lelkizni velük. És erősen kétlem, hogy az exednek ne lettek volna hátsó szándéka. Nekem biztos nem kéne olyan ember akinek folyton felbukkannak az exei. Miko családot alapítunk akkor is az ex lelki bajai miatt fog rohangálni, meg már ne is haragudj mi az hogy nem tud lezárni egy kapcsolatot? Ha meg nem akarja lezárni össze se jövök vele.

2016. febr. 20. 11:15
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

akkor magyarázd el nekem légyszíves, hogy mit kell mondani olyankor, ha mondjuk tényleg arra vágyom, hogy kettesben beszélgessek egy ellenkező neművel, és nem akarok se vigasz se semmilyen dugást? ezt szerinted hogy lehet úgy felhozni, hogy ne lásson bele a másik többet, mint amennyit kell?

2016. febr. 20. 11:17
 23/34 anonim ***** válasza:
67%

22 menj akkor pszichológushoz, figyel is lehrt ellenkező nemű kettesben beszélgettek és nincs szexualitás

Mégis miért nem tudsz ilyesmivel a pároddal beszélni?

Mégis miért fontos, hogy ellenkező nemű legyen?

Miért kettesben?

Ezt magyarázza már meg nekem valaki. Ha van egy jó párkapcsolatod, miért érez valaki erre szükséget? Nem ítélkezem, csak hosszú ideje élek párkapcsolatba és ilyen igények sose volt.

2016. febr. 20. 11:36
 24/34 anonim ***** válasza:
33%

Tehát aki párkapcsolatban él, annak már nem lehetnek ellenkező nemű barátai. Bravó! A te párod se lennék..

26N

2016. febr. 20. 11:39
 25/34 anonim ***** válasza:
73%

Valószínűleg én is kiakadtam volna, márpedig azért mert ahogy látom van egy elég nyilvánvaló múltad, amit érdekesmód annyira nem terjesztesz itt. Azt állítod, hogy azért szakítottál az exszel, mert túlzó volt a féltékenykedése, és te akkor én munkahelyet váltottál, vagyis még együtt voltál vele, mikor már ismerted a munkahelyedről az új párodat, akivel össze is jöttél, ha jól számolom, nem sokkal később azután, hogy kidobtad ezt a pasit, aki állítólag olyan nagyon féltékeny volt. Ha ilyen gyorsan össze tudtál jönni valakivel, akkor valószínűleg neki is volt erre alapja. A mostani párod pedig gondolom ezzel tisztában van, és ismer téged.

Ha meg valaki annyira féltékeny, hogy elrontja az egész kapcsolatot, azzal utána nem maradok ennyire jóban...

2016. febr. 20. 11:52
 26/34 anonim ***** válasza:
75%

azért, mert vannak olyan ellenkező nemű barátaim, akikkel már évek óta jóban vagyok. bár jelenleg nem élek párkapcsolatban, de egyikkel sem feküdnék le. viszont ha kapcsolatban lennék, akkor sem szeretném eldobni azokat, akik évek óta a barátaim. miért pszichológus? te nem hallgatod meg a barátaidat, ha valami problémájuk van?

2016. febr. 20. 11:58
 27/34 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is van olyan exem akivel jóban vagyok (előtte is barátok voltunk, szakítás után azok maradtunk) az egyik legjobb barátom, mintha a bátyám lenne.

A férjem is jóban van az exével, sőt heti többször találkoznak a munkahelyi telekocsi rendszer miatt.

Van amikor elmennek inni valamit, volt itt is a lány egyszer egy hétig, mert egy viharban rádőlt egy fa a házukra.

Gyakori, hogy a szerelmen kívül minden más érzés megmarad. De ez nem jelent testiséget, inkább mély barátságot.

2016. febr. 20. 12:14
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
A másik oldalról: közel 9 éves kapcsolat után én is nem egyszer hívtam a volt páromat beszélgetés céljából, volt még mit tisztázni (egyébként ő is hívott). Nem volt hátsó szándékom, úgy gondoltam, voltunk olyan viszonyban, hogy átbeszéljük a dolgokat. Az új nője beleültette a bogarat a fülébe, hogy én biztos akarok még tőle valamit... le is tiltotta, nem találkozhattunk (de mégis találkoztunk...tök felesleges tiltani). Aztán meguntam a rám aggatott szerepet, már nem beszélünk, de ez más kérdés.
2016. febr. 20. 12:47
 29/34 anonim ***** válasza:
19-es, szerintem meg elég sokan célozgattak szexre...
2016. febr. 20. 12:52
 30/34 anonim ***** válasza:
57%
Fú, ez szörnyen gáz. Voltam már én is ilyen helyzetben. K urvára kiakadtam a barátnőmre.
2016. febr. 20. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!