Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag az egész "szerelmi életemet" megbántam. Így hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nem bántottam senkit, nem lett úgymond rossz hírem, de mégis úgy érzem, hogy mindent elrontottam, mert egy idióta vagyok. Elsiettem dolgokat, amiket nem kellett volna. És tudom, hogy már nem tudom kitörölni vagy megváltoztatni a múltat. Szégyenlem, hogy (úgy érzem) hülyeségeket csináltam és soha nem merném bevallani senkinek.
Ha valaha találkoznék olyan férfival, aki komolyan gondolná velem (felettébb ritka), neki sem merném elmondani, félnék, hogy ezzel vágom el nála magamat, viszont hazudni sem tudnék. Így hogyan tovább? Nagyon félek, hogy örökké egyedül leszek...
2016. febr. 19. 18:53
11/12 anonim válasza:
hülyeségeket csináltál, azaz?! "félrejárogattál" vagymi?
12/12 anonim válasza:
Én megértelek,sajnos én is így jártam anno.Megtörtént ami megtörtént,nem tudod már meg nem történté tenni...akkoriban én is úgy gondoltam hogy a nagy Ő-ről csúsztam le emiatt.De nem,és valószínűleg te sem.Annyit tudnék tanácsolni,hogy legyen ez egy jó lecke,és innentől kezdve ne add magad túl könnyen...És ne is mondd el soha, a nagy ő-nek sem,maradjon ez a te titkod.Még így is lehet hogy vissza fog köszönni,akár évek múltán is.Nekem óriási szeretethiányom volt,így utólag jöttem rá,és ezért kerestem megszállottan az igazit,egyszerűen nem tudtam egyedül lenni.A családom nagyívben leszart.Ha ők szeretnek és foglakoznak velem,eszembe se jutott volna máshol keresni a szeretetet.És arra is rájöttem,hogy ez nem csa az én szégyenem hanem anyáméké is,sőt,lehet csak az övék.Mert egy tinit még szeretgetni,és irányítani kell,ő még nem felnőtt,és nem tudja hogy amit tesz az nem a jó irány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!